8. august 2017

Tervisekonverents – Tervis läbi tasakaalu

Tervisekonverentsi kava
9:30 – Registreerimine
10:00 – 11:00 Sõltuvustest vabanemine – Motivatsioon ja elujõud (Jaana Lukovnikova)
11:00 – 12:00 Tervislik toitumine ja elustiil (Teele Teder)
12:00- 12:30 Võimalused toitumise täiendamiseks 21. sajandil (Ave-Raudme Linnas ja Alevtina Peek)
12:30-13:30 LÕUNA (võimalik ka kohapeal süüa kohvik-buffet Poogen -is)
13:30- 14:30 Sport ja toitumine (Ott Kiivikas)
14:30 – 15:30 Vaimne tervis ja enese abi harjutused (Kreet Rosin-Pindmaa)
15:30- 16:30 Kristalliharmoonia kontsert (Margus Mitt)
16:30 – Konverentsi lõpp

[youtube=Pyk4xhzd5sY]

Esinejad

MOTIVATSIOON JA ELUJÕUD (Jaana Lukovnikova)
Elukogenud nõustaja-konsultant Jaana Lukovnikova räägib sõltuvustest läbi isiklike raskete kogemuste ning sellest kuidas ta neist vabanes. Tänu oma erilisele tajumisoskusele, võib nähagi inimese tervise ning mõttemustritega tekkinud seoseid.

TERVISLIK TOITUMINE JA ELUSTIIL (Teele Teder)
Toitumisnõustaja Teele on tänaseks tänu toitumisele kaotanud oma kehakaalust 35 üleliigset kilo ning saavutanud ideaalkaalu. See kogemus innustas teda niivõrd, et õppis Annely Sootsi Tervisekoolis toitumisnõustajaks, et ka teisi aidata. Teele räägib meile toitumisest rakutasandil ning lisaks energiast ja haigustest mis on otseselt seotud just toitumisega.

SPORT JA TOITUMINE (Ott Kiivikas)
Toitumine ja liikumine peavad olema planeeritud ja tasakaalus ning sellest räägib Eesti edukaim kulturist Ott Kiivikas, kes on oma tervislikku eluviisi järgides võitnud EMil kolm hõbemedalit, võitnud palju medaleid maailmamängudel ning on 15-kordne Eesti absoluutne meister. Suuremat eeskuju rääkimaks tervisliku treenimise ja toitumise tähtsusest kui Ott Kiivikas oleks raske tahta.

VAIMNE TERVIS JA ENESE ABI HARJUTUSED (Kreet Rosin-Pindmaa)
Vaimsete praktikate õpetajana, koolitajana ja terapeudina kuulsust kogunud, alati rõõmsameelne Kreet Rosin-Pindmaa tuleb rääkima kuidas mõtted mõjutavad meie tervist ning kuidas tulla toime oma hirmude, stressi ja probleemidega. Kreet jagab mõningaid praktilisi harjutusi, millega vabastada hirme, maandada stressi ja aidata kehas energia vabamalt liikuma.

KRISTALLIHARMOONIA KONTSERT (Margus Mitt)
Helidel on eriline mõju sinu tunnetele ja tervisele! Helidest on võimalik ammutada jõudu ja avastada inimvõimete uusi külgi ning mõista omaenda eksistentsi uusi aspekte. Vahel toimuvad füüsilised muutused, vahel hingelised muutused ning vahel emotsionaalsed ja vaimsed muutused. Seda kõike võib kogeda kristalliharmoonia kontserdi vältel!

Lisa info: [url=www.tervisekonverents.ee]www.tervisekonverents.ee[/url]

Autor: Fitness.ee