24. august 2017

Fitshopi on jõudnud uued LEADERI tooted

[url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshopi[/url] on jõudnud ülipopulaarsed ja maitsvad Leaderi tooted!

[url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshopi[/url] valik on täienenud selliste maitsvate batoonide näol:

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2142/]Barebar[/url] toorbatoon on looduslik vahepala, mis ei sisalda mingeid kunstlikke koostisaineid. Gluteenivaba, laktoosivaba ja lisaaineteta batoon on valmistatud kvaliteetsetest looduslikest toorainetest. [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2142/]BareBar [/url]sobib tervislikuks vahepalaks ka lastele.

Valikus on 6 suussulavat maitsekooslust!

Proteiinibatoon [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2139/]Dream[/url] on justkui unistuste täitumine oma imemaitsva karamellise täidise pärast. Krõbe ja krõmpsuv šokolaadiglasuur koos imelise tekstuuriga teevad sellest batoonist luksusliku vahepala.

Maitsed: Krõberkaramelli, šokolaadi-küpsise, soolapähkli-karamelli

Softbar on kõrge valgu ja kiudainete sisaldusega. Batoon sisaldab vähe suhkrut ja süsivesikuid, sobides ideaalselt vahepalana ka kehakaalu langetajale. Tervislik vahepala on gluteenivaba ja magustatud steviaga.

Maitsed: Sidruni-juustukoogi, Kõrbe valgešokolaadi, šokolaadi-brownie

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2140/]So Much Taste[/url] – Tegemist on vaieldamatult populaarseima Leaderi batooniga. Valikus on ka täielikult gluteeni ja laktoosivabasi batoone. [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2140/]LEADER So Much Taste[/url] batoon on suurepärase maitsega valgubatoon aktiivsele inimesele. Valgurikas ja suurpärase tekstuuriga batoon sobib ideaalselt parajaks vahepalaks igal ajal.

Maitsed: Jogurti-maasika-vaarika, Banaani-karamelli, Valge šokolaadi-küpsise, Mint-šokolaadi, Šokolaadi, Pähklimix, Kreemiküpsise, Vahtrasiirupi, Maapähklivõi, Rocky Road, Mudcake

Lisaks batoonidele on [url=http://fitshop.fitness.ee]FitShopi[/url] valikusse lisandunud ka tervisetoode [url=http://fitshop.fitness.ee/liigestele/0/readmore/2143/]MSM[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/2144/]orgaaniline Rohe-mix[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2145/]orgaaniline toorkakao[/url] ja [url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2146/]kakaonibsit. [/url]

[url=http://fitshop.fitness.ee]FitShop hoiab Sind parimas vormis![/url]

Autor: Fitness.ee