14. august 2018

JÄÄDVUSTA OMA SUVINE KEHAVORM PROFIFOTODELE

22. augustil kell 14 – 19.30 on kõikidel huvilistel võimalus jäädvustada Sparta privaatses pop-up fotostuudios oma suvine kehavorm. Pildistamissesssiooni viib läbi fotograaf Tiiu Heinsoo.

Jäädvusta oma suvine kehavorm!

Paljud sportlased ja harrastajad saavutavad just suvel oma keha parima vormi ja nüüd on hea võimalus seda profesionaalse fotograafi käe all jäädvustada!

Pakume selleks 30 minuti pikkust fotosessiooni Sparta spordiklubi ruumides privaatses pop-up fotostuudios, kus on vajalik valgus ja tehnika kvaliteetsete fotode tegemiseks. Pildistamine toimub neutraalsel taustal, et paremini tuua välja muskulatuur.

Koostöös fotograafiga tuuakse välja Teie parim pool. Sessiooni tulemusena valmib 5 kvaliteetset faili, mis sobivad nii suureformaadilisteks printimisteks kui ka internetti laadimiseks. Pildistamine toimub 22. augustil 2018 Sparta spordiklubi ruumides kell 14-19.30. Sessiooni maksumus on 60 eurot. Fotograaf Tiiu Heinsoo.

Vajalik eelnev broneerimine [url=https://doodle.com/poll/amphmwku7q3hymxc]https://doodle.com/poll/amphmwku7q3hymxc[/url]

Võta kaasa oma spordiriided, milles tahaksid ennast jäädvustada.

Mõnusat pildistamiselamust!

Autor: Sparta