5. september 2018

Seljad korda!

Terviseseminar – Pinge- ja valuvaba selg.
22.sept. 11.00-14.00 Laagri spordikeskuse võimlas

Programm
MediYoga selja treening.
Juhendab Vaike Kermas (Rootsi)
Loeng “Energiakriis ja stress-selja põhivaenlased”
Lektor dr. Riina Raudsik

Tervislikud snäkid ja smuutid firmalt Kadarbik

Osalustasu 30 eurot
Vajalik eelregistreerimine
Info ja registreerimine: [mail=semolenkool@gmail.com]semolenkool@gmail.com[/mail]
mob: 50 14 908

[pilt=14415]

Treener Vaike Kermas töötab igapäevaselt Stockholmi Karolinska ülikooli haiglas tegevusterapeudina.

On õppinud MediYoga, hatha jooga, ashtanga jooga Power jooga, Vinyasa jooga, Yin jooga, kundalini jooga, pilatese, Core, Spinningu, Body Pump õpetajaks. Õppinud MediYoga õpetajaks selle joogastiili looja Göra Bolli juures.

Mediyoga

Mediyoga on meditsiinilise ja terapeutilise jooga vorm, mida kasutatakse 156 Rootsi haiglas ja tervisekekuses.

MediYoga alusepanija, rootslane Göran Boll töötas välja MediYoga klassikalisest kundalini joogast 1995. aastal. MediYogas keskendutakse koostöös hingamisega pehmetele füüsilistele joogaharjutustele, venitamisele ja lõõgastumisele, kasutades mantraid ja meditatsiooni.

Paljude uuringute tulemused on näidanud, et MediYoga on eriti hea valuvaigisti. MediYogat kasutatakse migreeni, depressiooni, vähihaiguste, seljavalude, krooniliste valude, unehäirete, kõrge vererõhu, toitumishäirete/seedehäirete, autismi, ADHD, Aspergeri sündroom, stressi, südamehaiguste puhul. Kõik uuringud on näidanud väga häid tulemusi. Näiteks seljavigastuste/valude puhul on MediYoga esimesel kohal kõigi teiste kaasaegsete taastusravimeetoditega võrreldes.

[pilt=14416]

Dr Riina Raudsik on pikaajalise kogemusega arst, keda süsteemis nimetatakse tihti kassiks, kes kõnnib omapead. Oma julgete väljaütlemiste pärast on teda palju hukka mõistetud, kuid tema patsiendid hindavad tema pühendumust kõrgelt.

Teda on alati huvitanud terviklik tervishoid, kus tõenduspõhine meditsiin ja täiendavad tervenduspraktikad ning inimese enda vastutus tervise eest teevad ühiselt koostööd.

Autor: Kai Ilp