10. mai 2019

Saarde valla lahtised MV klassikalises lamades surumises (Pärnumaa MV) tulemused

[url=https://www.sksaarde.ee/saarde-valla-lahtised-ja-parnumaa-mv-klassikalises-lamades-surumises/#.XOOlVYsJWWc.gmail]Vaata tulemusi SIIT![/url]

[url=https://www.sksaarde.ee/sundmus/10-saarde-valla-lahtised-mv-lamades-surumises-11-parnumaa-mv/#.XNQFlqwdFw0.gmail]11. Pärnumaa MV ja Saarde valla lahtiste MV juhend ja REGISTREERIMINE[/url]

Ain Kimber alustas Pärnumaa lamdes surumise MV korraldamist 2009 aastal Kimberi Klubis, Pärnus. 2010. aastast toimuvad Saarde valla lahtised MV/Pärnumaa MV Kilingi-Nõmmes. Asukohamuutus ja SK Saarde ning SK Ringi ühine korraldustoimkond kahekordistas osalejate arvu.
Publikuhuvi ja vanu raskejõustiku traditsioone silmas pidades, koliti võistluspaik 2011 aastal Kilingi-Nõmme laadaplatsile. Julgeme väita, et mõte meeldib nii laadalistele kui võistlejatele, mille tunnistuseks on osavõtjate arvu kasv ja tulemuste paranemine.
Kõigile võrdsemate võimaluste ja võistlejate arvu suurendamise eesmärgil, toimuvad 2016 aastast võistlused ilma varustuseta ehk klassikalises lamades surumises.
Pärnumaa medalikomplektid jagatakse välja vaid pärnakate seas.
Saarde Vallavalitsus jagab lahtiste MV medalid ja auhinnad absoluutarvestuses kõigis võistlusklassides. SK Saardel aitab viimastel aastatel auhinnalauda katta üks ja kindel koostööprtner -[url=https://fitshop.fitness.ee/brandid/0/&manufacturer_id=77/] ICONFIT[/url].

Autor: Toivo Tallo