1. oktoober 2019

Megakampaania! King of Spades Tournament tutvumishinnaga vaid 23 EUR. Ainult Fitshopis!

Miks valida King of Spades Tournament:

1. Optimaalne valgusegu vadakust ning hernevalgu isolaadist.

End ammu tõestanud vadakuvalgust on tõhusam vaid üks – vadaku ning aeglaselt imenduva valgu segu. Tournamentis on vadakuvalgule lisaks kõrgekvaliteediline hernevalgu isolaat, mis on suurepärase biosaadavusega, taimsetest valkudest ühe parema aminohappeprofiiliga, uuringutes oma tulemustelt vadakuga võrdväärne ning kõigele lisaks ka aeglaselt imenduv. Just seetõttu tekitab Tournament organismis anaboolse keskkonna kauemaks kui lihtsalt vadakuvalk.

2. Kreatiin monohüdraat juba segus.

Kreatiin on üks enim uuritud ning võimsamatest jõudu ja plahvatuslikkust parandavatest lisanditest, mille võtmine on aga sageli tülikas või läheb sootuks meelest. Just seepärast on igas Tournamenti annuses 4 grammi ülipuhast kreatiin monohüdraati.

3. Sisaldab veise ternespiima!

Paljudele veel tundmatu, on ternespiim – ülimalt toitainerikas „esimene piim“ äsja poeginud veiselt – tõhusaks soolestiku mikrobioota toetajaks. Soolestiku mikrofloora mõjutab meie hormonaaltasakaalu, närvisüsteemi, kroonilisi põletikke ning isegi tuju, tehes ternespiimast ootamatu, kuid suure kasuteguriga lisandi, mis võiks kuuluda iga treeniva inimese igapäevamenüüsse. Lisaks sellele tugevdab ternespiim ka sportlaste immuunsüsteemi.

Nii nagu King of Spades Flagshipi puhul, vastab ka Tournament kõikidele King of Spadesi brändi lubadustele – teaduspõhisus toimeainetes ja nende kogustes ning ülikõrge kvaliteet.

[pilt=14980]

[url=https://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/2863/]Soeta Tournament harukordse tutvumishinnaga 23 EUR vaid Fitshopist![/url]

Autor: Mikk-Alvar Olle