1. oktoober 2020

RagnaRÖCK & Wrestling 2020 supershow

Metsatöll on tõusnud rahvuvahelisel tasandil ja kogunud populaarsust viimastel aastatel ning saavutanud ikooni staatuse Eesti metal muusika maailmas.Seitsme täispika stuudioalbumi kogemusega see folkmetali jõujaam annab oma muusikaga edasi hõngu sõjast, loodusest, mütoloogiast ja ajaloost. Metstölli laulu pealkirjades ja sõnades kasutusel olev arhailine eesti keel ja sellest kujunduvat visiooni on tihti keeruline tõlkida inglise keelde. Metsatölli populaarsuses Baltikumis ei hakka keegi vaidlema ja see rock & wrestling teemaline üritus on esimesi sellenäolisi üritusi selle Eesti metal gigandi jaoks!

SLAM! Wrestling Finland toob teieni laiv meelelahutuse fenomeni. Selle fenomeni esi-isaks saame lugeda esimest tunnustatud maailma meistrit (1905), Eesti enda poega, Georg Hackenschmidt’i. Ürituse üheks eesmärgiks on avaldada austust Hackenschmidt’i pärandile ja kultuurilisele tähtsusele.

Kuue võimsa rahvusvahelise matšiga kavas Rock Cafe’s on kirsiks tordil maailma raskekaalu tiitli matš. Kus tiitlit hakkab kaitsma Austria lihasmägi ja EWA (European Wrestling Association) valitsev maailmameister Chris ”Bambikiller” Raaber kohtudes ringis Soome ”Wildman” Heimo Ukonselkä-ga. 13. aastase ringikogemuse ja kolme kordse Saksa raskekaalu meistrina on Ukonselkä oma näomaalingute ja viikingite hõngulise välimusega parim vastane tiitlimatšil sobides nagu rusikas silmaauku sellesse õhtusse ühendades Metsatölli folkmetali ja ka Halloween’i.

Lisaks sellele näete te elustki suuremaid ja karismaatilisi superstaare kogu Euroopast 31. oktoobril nagu näiteks Inglismaalt ”Kuldne Amatsoon” Heidi Katrina, ”The Canadian Rebel” StarBuck, ”Metal Warrior” Stark Adder Soomest, Itaalia parim Fabio Ferrari, Eesti oma poeg Mikk Vainula ja ja palju teisigi tag team matšides, kolmik vastasseisudes ja üksik matšides!

Kindlasti võtke plaani tulla 31.oktoobril Rock Cafe-sse RagnaRÖCK & Wrestling 2020 megashowle ja saage osaks unustamatule õhtule täis ärevust ja närvikõdi!

Lisainfoks külasta [url=https://www.slamwres.com/]www.slamwres.com[/url] ja [url=https://www.youtube.com/slamwres]www.youtube.com/slamwres[/url]

Piletid saadaval [url=https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/ragnarock–wrestling-2020-supershow-311830/]Piletilevist[/url]!

Autor: Mika Majalahti