9. oktoober 2021

Võistlused pühapäeval, 10. oktoobril

Pühapäeval, 10. oktoobril toimub Salme kultuurikeskuses suur Fitnessi ja Kulturismi pühapäev, mille raames toimub 3 eriilmelist võistlust:
11:00 laste fitnessi Eesti meistrivõistlused
13.30 Corny Fitness Cup – esmakordselt võistlustulle astuvatele algajatele mõeldud võistlus
15:30 Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis

Tase on hoolimata piirangutest hea, kohal on 19 laste fitnessi sportlast ja 80 võistlejat täiskasvanute kategooriates. Põnev on uute võistluskategooriate esmakordne esitlemine: naiste acrobatic fitness, naiste artistic fitness ning eriline maiuspala fit-pairs. Viimases hinnatakse paari, kus üheks võistlejaks on bikinifitnessi võistleja ning teiseks meeste physique võistleja. Tegemist on uue ja atraktiivse alaga, mis lisab võistlustele kahtlemata nii publiku kui ka sportlaste endi huvi.

Eesti meistrivõistluse favoriitideks on bikinifitnessis käesoleval sügisel Euroopa lavadel juba medaleid korjanud ning pro-kaardi lunastanud Kady Pärnaku (HC Gym) ning bodyfitnessi kategoorias maailmameister Tiia Kaare (HC Gym). Meeste klassikalises kulturismis on heas vormis Egert Oiov (Arigato) ning kulturismis tuleb meistritiitli järele alles juunioride klassis olev Rasmus Klaos (Tartu Kulturismi ja Fitnessi Klubi).

Akrediteerimine: info@kulturism.ee

Autor: Janika Koch-Mäe