7. mai 2022

Georg Hackenshmidt Invitaitonal Cup

Tulge kindlasti 14. mail Helitehasesse kohale, et toetada Mikk Vainulat tema püüdlustes jõuda hiljem samal õhtul kuni finaalini ja võita mainekas Hackenschmidti karikas!

Vaata videot siin! [url]https://www.youtube.com/watch?v=G77QmbWAVJU[/url]

Pro wrestlingu toomine Eestisse

Väga vähesed eestlased teavad, kui mõjukas ja oluline on nende riik ja kultuuripärand ülemaailmsele elukutselise maadluse fenomenile.

Just 1877. aastal Tartus sündinud vägilane ja amatöörmaadleja osutus kõige esimeseks tunnustatud maailmameistriks, millest sündis hiljem suured WWE nimed nagu Hulk Hogan, “The Rock” Dwayne Johnson, “Stone Cold” Steve Austin, John Cena ja The Undertaker. See enam kui sajandi tagune mees ei olnud keegi muu kui George Hackenschmidt.

George Hackenschmidt oli oma hiilgeaegadel nii populaarne, et isegi Theodore Roosevelt ütles kord: “Kui ma poleks Ameerika Ühendriikide president, tahaksin olla George Hackenschmidt.”

Tule tähista Hackenschmidti Eesti kultuuripärandit ja naudi tegevust ja interaktiivset põnevust, mida elukutseline maadlus toob sulle laupäeval, 14. mail Tallinnas Helitehases, kui toome sinuni George Hackenschmidti kutsekarika!

Selles kolmetunnises otse-eetris toimuvas vaatemängus osalevad tippmaadlejad üle maailma, kes võitlevad selle nimel, et saada endale au olla esimene George Hackenschmidt Invitational Cupi meister!

Sa ei näe turniiril mitte ainult meeste tippsportlasi, vaid näed ka Euroopa maadlusskeene glamuurseid daame, tag team vastaseisu 2 versus 2 ja palju muud!

See on kindlasti suurepärane aeg igas vanuses publikule, alates täiskasvanutest kuni lasteni, koos rahvusvaheliste tippsportlastega võistlemas, tuues teieni tegevust ja põnevust 14. mail otse-eetris!

Seda sündmust näeb otseülekandena ka tasulise vaatamise kaudu läbi [url=http://www.primefightplay.com]www.primefightplay.com[/url] ja ürituse piletid on nüüd saadaval [url=https://www.ticketer.ee/george-hackenschmidt-invitational-cup-2022/]SIIN[/url]!

Autor: Michael Majalahti