27. veebruar 2017

TOIDUBLOGI: Soolakaramelli Panna Cotta

KOOSTISOSAD:
Želatiin 10g
Kreeka jogurt 0% 150g
Sool ( maitse järgi)
Suhkruasendaja (valikuline)
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1741/#utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=27.02.17%20%20pudix%20toidublog]Pudix FAST [/url](karamell) 200g
[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/394/#utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=27.02.17%20wpc%20toidublog]Whey Protein Complex[/url] (soolakaramelli) 30g
Vaarikad 100g

VALMISTAMINE:
1. Pane želatiinipulber vähese külma veega likku (5 min)
2. Sega omavahel kõik koostisosad (va. vaarikad), kuni tekib ühtlane mass.
3. Tee vaarikatest toormoos.
4. Tõsta želatiinikauss kuuma vee sisse ja sega seni, kuni želatiin on lauhustunud.
5. Vala 1/4 želatiinist vaarikamoosi sisse ja ülejäänu panna cotta segusse.
6. Vala vaarikamoos väiksematesse kohvitassidesse või muudesse sobivatesse vormidesse ja pane 5 minutiks sügavkülma tarduma.
7. Võta vormid sügavkülmast ja lisa panna cotta. Tõsta tunniks ajaks külmikusse.
8. Selleks, et panna cotta vormi seest kätte saada, peab vormi 5-10 sekundiks kuuma vette asetama.

TOITEVÄÄRTUS (kogu retsept) :
Kaloreid: 390 Kcal
Rasva: 6 g
Valku: 53 g
Süsivesikuid: 30 g
Kiudaineid: 4 g

[pilt=13552]
[pilt=13553]

Autor: Peep Reinart