12. märts 2018

TOIDUBLOGI: Maca-banaanileib

KOOSTISOSAD:
Banaan 250g
Muna 110g
Täistera kaer gluteenivaba (Provena) 100g
Tatrajahu 60g
Mandlijahu 40g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2298/Kookosõli-külmpressitud-500ml/]Kookosõli (Leader)[/url] 40g
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2207/]Maca pulber (Leader)[/url] 40g
Mesi 40g
Mandlipiim 100ml
Kaneel 2tl
Kardemon (jahvatatud) 1/2 tl
Sool 1/2 tl
Küpsetuspulber 1 tl

Mandlilaaste ja banaaniviile kaunistamiseks (valikuline)

VALMISTAMINE:
1. Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
2. Purusta kahvliga banaanid, lisa munad, mesi, mandlipiim ja kookosõli. Sega ühtlaseks.
3. Sega ülejäänud koostisosad teises kausis ja kombineeri kuivainetega.
4. Määri 24×10 leivavorm kookosõliga ja tõsta taigen sinna sisse. Soovi korral kata leib banaaniviilude ja mandlilaastudega.
5. Küpseta 40 minutit, kuni banaanileib on saavutanud kuldse värvuse.

TOITEVÄÄRTUS: 1/10 leivast = 1 paksem viil
190 Kcal
8g Rasv
5g Valk
22g Süsivesik
4g Kiudained

[pilt=14161]
[pilt=14162]

Autor: Fitness.ee