20. juuni 2022

MedX-i jõusaaliseadmed – Arthur Jonesi ideed ja kogemused

[url=https://www.google.com/search?q=arthur+jones+workout&oq=arthur+&aqs=chrome.2.69i57j69i59l2j46i512l3j69i60l2.7690j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8]Arthur Jones[/url] on [url=https://www.nautilusinc.com/]Nautiluse[/url] legendaarne asutaja. 1986. aastal asutas ta [url=http://medxonline.net/]MedX[/url]-i, et aidata inimestel arendada jõudu, vastupidavust ja liikuvust. Pärast aastatepikkust arendust ja katsetamist Florida ülikooli sõltumatute uurimisrühmade kontrolli all täiendas MedX meditsiinilist nimmeosa venitusmasinat. S
See masin on tuhandetel inimestel üle maailma aidanud vähendada või kaotada seljavalu ning parandada elukvaliteeti.
Seejärel töötati välja [url=http://medxonline.net/]MedX[/url]-i trenažöörid kaela venitamiseks, kaela ja ülakeha ning põlve- ja reielihaste liikuvuse parandamiseks.
Need meditsiiniringkondadele pakutud tööriistad võimaldavad sooritada spetsiifilisi ja täpseid harjutusi ning parimat taastusravi.
MedX rakendas meditsiiniseadmetelt saadud teavet paljudel jõusaalimasinatel. Neil on MedX-i patenteeritud süsteem, mis vähendab hõõrdumist ja võimaldab lisada väga väikese sammuga raskusi.
Esimest korda võimaldab see valida paraja raskuse, olenemata inimese treenitusest.
Meditsiiniseadmete baasil loodud trenažöörid koondas MedX kaubamärgi [url=http://medxonline.net/products/core-spinal-fitness-system/]Core Spinal Fitness System™[/url] alla.
Vähem kui 20 minutiga kaks korda nädalas võimaldavad need viis masinat keskenduda keha põhiliste lihasgruppide tugevuse, stabiilsuse, paindlikkuse ja vastupidavuse arendamisele.
Niimoodi harjutades on enamik kroonilise seljavaluga inimesi vabanenud vaevustest kahe kuu jooksul.
Iga MedX-i jõusaaliseade sisaldab aastakümnete pikkust kogemust ja miljoneid dollareid sõltumatut ülikoolipõhist uurimistööd.
MedX on tehnoloogiliselt kõige arenenum fitnessi-, spordi-, meditsiini- ja rehabilitatsiooniseade. MedX-i toodetel on väga madal hõõrdumistase ja raskusi saab lisada kilokaupa – et oleks piisavalt raske, aga samas mitte liiga kerge.
Core Spinal Fitness System tagab tugeva ja painduva lihaskonna.
[url=http://medxonline.net/products/core-spinal-fitness-system/]MedX-i Core Spinal Fitness System[/url] pakub selgroo tervise jaoks nelja olulist tegurit: tugevust, stabiilsust, painduvust ja vastupidavust. Treeninguks kasutatakse viit biomehaanilise disainiga masinat, mis isoleerivad ja tugevdavad alaselja, kaela ja ülakeha lihaseid.
Kõik need seadmed on Teie käsutuses [url=https://hcgym.ee/hc-gym-tartu-mnt-87d/]Tallinnas Tartu mnt 87d HC GYM jõusaalis.[/url]

Autor: Timo Majuri