22. aprill 2009

25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsiooni ei sündinud! Galeriid, protokoll, lisatud video 22.04.09!

Täna, 19.aprillil 2009 toimusid Viljandis teatris Ugala järjekordsed Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.

Kell 10-11 viidi läbi kohustuslik võistlejate registreerimine ja kaalumine. Kohale oli tulnud 25 võistlejat, kellest päris mitmetele oli tänane võistlus esimeseks suuremaks etteasteks.

Vali “Kiire ühendus”
[url=lehed/huvitav/fitnesstv/eev/Ekv_2009_kulturism_fitness/player.html” target=_blank>

[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=365342][/url]

[url=http://nagi.ee/photos/Taixxx/sets/194881/][/url]

[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=366625][/url]

[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=365342][/url]

Vormiga olid võistlejad tublisti vaeva näinud, ka naised lähevad iga aastaga üha kuivemaks ja kuivemaks. Esmakordselt oli bodyfitnessis kavas värviliste asemel mustad bikiinid, mille juurde kuulub must klassikaline king, bikiinidel ei tohi olla kaunistusi, samuti on keelatud kanda ehteid ( v.a abielusõrmus ja väikesed silmatorkamatud kõrvarõngad).

Naiste seas võidutses nagu ka Eesti meistrivõistlustel 2008 Christina Alev, pannes kinni nii oma kategooria +163cm kui ka BF absoluudi. Talle pidi alla vanduma esmakordselt suurvõistluse laval esinenud Tiina Porgand, kes näitas samuti erakordselt kuiva vormi. Tiinale omistati lisaks oma kategooria hõbemedalile parima veterani tiitel. Kolmandaks kategoorias +163 cm platseerus 2007a Eesti absoluutne meister Kerli Gricevicius, kes peale sügisest tõsist käevigastust ning seetõttu ärajäänud meistrivõistlusi oli end taas lavavormi sättinud. Lühemas kategoorias viis võidu koju Kati Grabbi, kes samuti tegi oma esimese suurema võistluse Viljandis.

Juunioridest võiks eraldi välja tuua väga hea massi ja proportsiooniga Silver Sõrmuse- mees on vaatamata oma noorusele suur ja ka piisavalt kuiv. See kindlustas talle nii oma kategooria- juuniorid +75kg, kui ka noored/juuniorid absoluudi tiitlivõidu.

Klassikalises kulturismis olid hea vormi teinud nii Imre Vähi, Argo Vaible kui Taavi Koovit. Koovit oli seekord siiski tublisti massiivsem ning kuivem, mis kindlustas talle esikoha.

Vihaseks rebimiseks läks meeste absoluudis, kuhu oli välja kutsutud parimatest parimad: Ott Kiivikas, Taavi Koovit, Marel Liiva, Ivo Pärle, Argo Vaible ning Imre Vähi. Kohe oli selge, kes on favoriidid: Ott ja Taavi. Kumb osutub kõvemaks meheks? Saalist kostus vastakaid hüüdeid, kohtunikud olid eri meelt, mehi kutsuti korduvalt välja…. Kas tõesti Ott peab oma tiitli seekord Taavile loovutama? Kas sünnib sensatsioon? Sedakorda siiski mitte, Ott lahkus 3:2 häälteenamusega Viljandist taaskordse karikavõitjata.

Selleks aastaks on karikavõitjad pärjatud ja suurem avalöök tänavusele võistlushooajale antud. Kohtume juba järgmistel võistlustel!

[url=http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=22431][/url]

  • Fitness.ee
  • Leave your thoughts