Karnitiin, kofeiin ja valgulise koostisega toidulisandid: kas ja kuivõrd nad harrastussportlase treeningut toetavad?
Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskond kutsub osalema spordifüsioloogia professor Vahur Ööpik koolitusel toidulisanditest.
Toimumisaeg: 22.11.2013
Toimumiskoht: Tartu linn
Toimumiskoha info: Jakobi 5, Tartu.
Toimumise ajakava ja lisainfo:
10.00 – 11.30 Loeng “Karnitiin”
11.45 – 13.15 Loeng “Kofeiin”
14.00 – 15.30 Loeng “Valgulise koostisega toidulisandid I”
15.45 – 17.15 Loeng “Valgulise koostisega toidulisandid II”
Õpetamisviis: auditoorne õpe
Õpetamise keeled: eesti keel
Õppejõud: Vahur Ööpik
Maht: 0,25 EAP (8 tundi, sh kontaktõpet 8 tundi)
Hind: 47 eurot
Sihtrühm: harrastussportlased, võistlussportlased, treenerid, kehalise kasvatuse õpetajad ning kõik tervislike eluviiside harrastajad.
Eesmärk on anda ülevaade kas ja kuidas mõjutavad harrastussportlaste treeningute karnitiin, kofeiin ning erinevad valgulise koostisega toidulisandid.
Õpiväljundid: kuruse läbinu teab kuidas organismis toimivad kofeiin, karnitiin, ning erinevad valgulise koostisega toidulisandid ning kuidas need mõjutav treeninguid ja taastumist.
Koolituse sisu: karnitiin, kofeiin ja valgulise koostisega toidulisandid: kas ja kuivõrd nad harrastussportlase treeningut toetavad?
Nõuded lõpetamiseks: aktiivne osavõtt kõikidest loengutest
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt 10
[url=https://www.is.ut.ee/pls/ois/!tere.tulemast?kood=KKSB.TK.016&leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=42531&id_ay_toimumine=53328&kordi_pealehel=5&systeemi_seaded=2,1,12,1,&viida%20kaudu=1&sessioon=0]Registreeru koolitusele[/url]
Registreerumise tähtaeg: 16.11.2013
Autor: Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskond