6. aprill 2013

2013. aasta Tallinna meistriks kulturismis krooniti Raigo Kuusnõmm, lisatud protokoll

6. aprillil toimunud V Reval Cup & Tallinna lahtistel meistrivõistlustel kulturismis krooniti absoluutseks parimaks klassikaliseks kulturistiks 2011. aasta maailmameistrivõistluste klassikalises kulturismis 5. koha omanik, Raigo Kuusnõmm.

Raigo Kuusnõmm võitis ka meeste edasijõudnute klassikalise kulturismi kategooria. Raigo treeneriks on Ott Kiivikas ning koduklubiks Spordiklbi Sparta. 2012. aasta Tallinna absoluutne meister Siim Kelner pälvis parima vabakava tiitli. Siim Kelner absoluutkategoorias jäi viiendale kohale, küll aga juuniorite edasijõudnute kategooria võitis kindlalt. Meeste absoluudis teisele kohale tuli Spordiklubi Spartat esindav Ahti Jakson ning kolmandaks Rain Kuusnõmm samuti spordiklubist Sparta.

Galerii: [url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=552182]Reval Cup 2013 lava taga[/url]

[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=552541]Fotod võistluselt[/url]

V Reval Cup protokoll saadaval [attachment=282]siin[/attachment].

Meeste absoluutse parima valimised:
1) Raigo Kuusnõmm
2) Ahti Jakson
3) Rain Kuusnõmm

4) Peep Reinart
5) Siim Kelner

Juuniorid kulturism algajad:
1) Jevgeni Kudrejev
2) Rene Jaanus
3) Aimar Tamm

Juuniorid edasijõudnud:
1) Siim Kelner – parima vabakava esitaja
2) Sten RIchard Oskar
3) Siimo Sikut

Noored kulturism:
1) Marius Lemming
2) Lauri Ööpik

Klassikalise kulturismi võitis Allar Vaet, kes treenib Pärnus, Kimberi Klubis.

[pilt=8900]

Bikini-fitnessis võidutses Aleksandra Laer, kes võitis nii edasijõudnudte kategooria kui ka absoluutkategooria. Algajad bikini-fitness võitis suurepärase debüüdi teinud Anastasija Žerdetskaja.

Body-fitnessi absoluutseks võitjaks tuli Kaisa Metsla spordiklubist Reval-Sport.

V Reval-Cup võitlusel astus üles rekordiliselt 30 võistlejat 12-nes erinevas kategoorias. Esindatud on kulturism, klassikaline kulturism, body-fitness, bikini-fitness.

Züriisse kuulusid Natalia Nazarenko-Kiivikas, Marek Morozov, Indrek Otsus, Anu Otsus ja Aire Lossmann. Kõik žüriiliikmed on rahvusvaheliselt tunnustatud kohtunikud.

Järgmised võistlused sel kevadhooajal on 13. aprillil Tartus TÜ Spordihoones toimuvad [url=http://www.fitness.ee/uudis/4924/v-lounaeesti-karikavoistlused-kulturismis-ja-fitnessis]Lõuna-Eesti lahtised karikavõistlused kulturismis ja fitnessis[/url].

Autor: Toimetus