28. oktoober 2014

Kiivikas, Reinart, Pilt ja teised 1. novembril Põhjamaade meistrivõistlustel!

1. novembril toimuvad Islandil Põhjamaade meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus osalevad ka Eesti sportlastest Ott Kiivikas, Peep Reinart, Esta Pilt ja teised!

Laupäeval, 1. novembril toimuvad Islandil Põhjamaade meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus Eestit esindavad 6 sportlast. Kulturismis -90kg võistleb Ott Kiivikas, klassikalises kulturismis pikkuskategoorias -180cm astuvad lavale Peep Reinart ja Siim Savisaar. Esta Pilt võistleb Põhjamaade meistrivõistlustel naiste physique’s ja bikiinifitnessis esindavad meid Signe Tilk ja Ene Tomingas.

Võistlejad saabuvad Islandile reedel, võistlused algavad Peebu, Siimu, Esta, Ene ja Signe jaoks laupäeval, Eesti aja järgi kell 11.00. Kiivikase ja hommikusest osast finaali pääsenud sportlased võistlevad finaalides, mis algavad Eesti aja järgi 1. novembril kell 20.00.

Kohtunikena saadab EKFL hindama Aire Lossmanni ja Eleri Õisma.

Põhjamaade meistrivõistlustel 2014 võistleb kokku 118 sportlast Islandilt, Rootsist, Taanist, Norrast, Soomest ja Eestist.

[attachment=338]Lae alla võistluste ajakava[/attachment]

Võistluste kajastus Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38701-nordic-championships-2014/]Nordic Championships 2014[/url]

Autor: Toimetus