20. november 2008

Nädala treener – Janika Koch-Mäe

”Kes teeb, see jõuab” on minu motoks ning just seetõttu olen õppinud elu jooksul väga palju erinevaid oskuseid ja omandanud erinevaid tarkuseid. Juba kooliajal käisin korraga muusikakoolis, kunstikoolis ja trennis ning sarnase tempoga on ka mu edasine elu kujunenud. Keskkooliperioodil avastasin enda jaoks aeroobika ning kui Tallinna Ülikooli kasvatusteaduste teaduskonda õppima asusin, alustasin ka Eesti Võimlemisliidu aeroobikatreenerite kursustega. Nüüdseks oman EOK II taseme aeroobika kutsetunnistust, lisaks olen läbinud spinningu- ja indoor cyclingu- alased kursused ja oman EFTE Aerobic Instructor litsentsi. Mõned nädalad tagasi sai minust ka PumpFX, StompFX ja GrooveFX sertifitseeritud treener. Praegu on mul uue väljakutsena käsil aga Pilates põhikursus. Tallinna Ülikooli lõpetasin 2007. aastal haridusteaduse magistrina.

Ka ülikooli ajal olid eneseharimisemõttes käsil mitmed kursused alates kinnisvarast ja lõpetades turundusega, kuid praeguseks on jäänud üheks suurimaks hobiks ja kireks rühmatreeningute kõrval muusika laulmine ja uute muusikainstrumentide õppimine ning suureks unistuseks on tulevikus ehk midagi stuudios salvestada.

Võin täiesti ausalt väita, et mulle väga meeldib mu töö ning minu töö on minu hobi. Pean end sellepärast väga õnnelikuks inimeseks! Ja nagu juba alguses ütlesin: kes teeb, see jõuab sest tegelikult ka, kes pidevalt tegutseb, see jõuabki palju! Rõõmsate kohtumisteni treeningsaalis!

Autor: Janika Koch-Mäe