2. juuli 2009

Kuu Klubi – Kimberi Klubi

Tegevusaladeks on Kulturism, Fitness, Jõutõstmine, Poks.

Spordiklubi on sisustatud erinevate tootjate seadmetega. Kokku on neid treeninguteks üle neljakümne. Seadmed on valitud väga hoolikalt oma ala spetsialistide poolt, et kõik liigutused oleksid anatoomiliselt korrektsed ja ei tekitaks vigastusi ning et neil saaksid harjutada nii algajad kui ka tippsportlased.

Sügisel, oktoobris 2009, avame Pärnus veel ühe jõusaali Pärnu Spordihallis!

Tere tulemast!

Kimberi Klubi Paide on Paide Spordihallis asuv jõusaal

Saal sai avatud 2009 aasta märtsikuus. Meie juures saab harrastada kulturismi, fitnessi, jõutõstmist ning lihtsalt tegeleda tervisespordiga. Meie eesmärk on pakkuda parimat jõusaaliteenust Paide linnas ja rajoonis. Saalis on treenimiseks üle kahekümne erineva trena¸ööri. Abiks nende kasutamisel käib kohal atesteeritud treener. Tema juhendamisel saate kaalus alla võtta, lihaseid kasvatada, jõudu arendada või lihtsalt head vormi saavutada.

Tere tulemast!

Kimberi Klubist on aastate jooksul sirgunud palju väga edukaid võistlejaid nii jõutõstmises, kulturismis kui ka fitnessis. Meie eesmärk on see, et kõigil klubi külastajatel oleks meie saalides tehtud treeningutest maksimaalselt kasu. Saavad neist siis võistlussportlased või terved ja tugevad inimesed, kõige tähtsam on, et aeg ja raha oleksid tulemuslikult kasutatud.

Meie treeneritel on jõusaalispordiga tegelemise kogemusi juba üle kahekümne aasta. Nad on ka ise võistlejad erinevatel aladel ning teavad täpselt kuidas ja kui palju treenida, et soovitud eesmärgini jõuda. Kuna treenerid on ka klubi omanikud, siis oleme üks vähestest klubidest, kus treeneri teenused on juba külastuse hinna sees ning nende eest eraldi maksma ei pea. Tahame pakkuda inimestele maksimaalset teenust minimaalse hinna eest.

Olge terved ja tugevad!
Ain Kimber

Autor: Kimberi Klubi