18. mai 2011

Mis on hardcore…

Tõlkijalt: hea artikkel…ma ei hakkakski siinkohal tõlkima või lahtimõttestama, et mis see hardcore tähendab. Ma arvan, et me kõik teame seda ja miks hakata seda asjakohast väljendit tõlkega rikkuma. Artikkel on asjakohane ja peab 100% paika. Lõpetuseks lisan terve rea enda seisukohti, mis veel on hardcore. Sama võiks ka lugeja foorumis teha.

Hardcore tähendab olla võitja, see tähendab olla meister, sõdalane ja loom samaaegselt. Hardcore on see, kui te olete valmis tiitli nimel ohverdama kogu oma aja, raha, sõbrad ja pere. Hardcore on see, kui te panete kõik panti ja seda selleks, et võita oma ihaldatud võistlus. Hardcore on valmistuda võistlusteks ja tulla toime ajaga, mis jääb hommikul kella kaheksa ja õhtul kella viie vahele, seda selleks, et saaks kuue ajal tehtud oma tunniajase trenni. Hardcore on paar tassi kanget kohvi, enne tapvat jalatrenni.

Hardcore on…

Hardcore on see, kui te jalutate ringi, tume ja parkunud märk kaelal, teate küll, see on see koht kaelal, kus on tuhandeid kordi olnud kang, kui te kükite. See on aumärk. Hardcore on püstitada omale eesmärk 18 kuud enne võistlusi ja siis hakata “millimeetri kaupa” selle suunas liikuma. Hardcore on see, kui te ärkate hommikul üles kangena ja tühjana, kuid te olete ikka ja jälle valmis voodist välja tulema ja kühveldama sisse toitu, mis ajab juba ammu südame pahaks ja teeb teid pigem haigeks. Hardcore on see, kui te ajate vaid väikeste variatsioonidega omale nädalast nädalasse sisse kaerahelbeid, kanafileed, riisi ja keedetud mune.

Hardcore on see sügav ja sisemine võimas säde, mis sunnib teid pärast põrgulikku jalatrenni juba järgmisel päeval selga treenima. Teate seda tunnet pärast sellist jalatrenni, see on selline tunne, et ei tahaks muud, kui vaid istuda. Aga mitte teie, sest teie mõtlete oma konkurendist ja kaasvõitlejast New Jersey´s, kes teeb sama asja läbi võib – olla kaks korda päevas.

Hardcore on aus kriitikameel oma keha nõrkade ja mahajäänud kehaosade suhtes. See on pühendumine detailidele, et jõuda oma ihaldatud eesmärgini.

Hardcore on jalatreeningu lõpetamine millegi hullumeelsega, ületamatuna tunduva seeriaga, mis pärast selle tegemist jätab teid terveks õhtuks ja ööks tundega, nagu oleksite auto alla jäänud.

Hardcore on see, kui te suudate võistluslaval välja näha nagu heatujuline ja rõõmus klienditeenindaja, hoolimata sellest, et sisemiselt olete nõrk, närvis ja tunnete ennast nii sitalt, kui üldse annab tunda. Hardcore on võime ja suutlikkus olla raskel ajal keskendunud ja hoida oma mõte ainult ühel…võidul.

Hardcore on see, kui te peate ennast väsinuna ja tühjana finaalis kohustuslike pooside ajal arvukates võrdlustes ikka ja jälle kokku võtma…peate olema valmis ja võimelised pingutama tervet keha, tõestama, et te olete tööd teinud ja hea ning teie lihased joonistuvad välja. Te teate seda tunnet, kui te näitate trapetsit ja tunne on selline nagu kohe plahvataks ja pea lendab otsast.

Hardcore on see, kui te peale võistlusi juba esmaspäeval leiate ennast taas trennist. Ja kõik, mis te mõelda suudate on see, kuidas neid järgmisel korral veelgi enam üllatada, oma kehaga shokeerida. Te mõtlete juba eelseisvate võistluste, treeningute ja toitumise peale. Kuigi oma karika üle on hea meel, muretsete te juba nende nõrkade külgede pärast oma kehal, mis kohtunikele silma jäid. Te mõtlete juba, kuidas saaks detaile “siia” juurde või veidi massi “sinna” peale. See on hullumeelne! See on võistleva kulturisti rutiin! See on elu, mille peate valima, kui tahate midagi saavutada! See on minu elu!!!

Originaalartikkel[url=http://www.intensemuscle.com/showthread.php?t=485] SIIN.[/url]

Siinkohal pakun omapoolse lisa:

1.Hullumeelne ja hardcore on see, kui te olete söönud 2500 kcal ja teil tuleb selle pealt teha pooleteist tunnine korralik jalatrenn.

2.Ebainimlik on see kui te teete pooleteist tunnise jõutrenni, peale seda poseerite pool tundi ja lõpetuseks kõnnite 5 km.

3.Hardcore on panna endale rakmed selga, taha raudkelk 100 kg – ga ja vedada seda järjest puhkamata veerand kilomeetrit.

4.Hardcore on kükkida 100 kg – ga järjest 100 korda.

5.Hardcore on kaerahelbepuder, kuhu ei ole pandud ei piima, ei soola, vaid vesi ja kaerahelbed ja nii mitu kuud järjest.

6.Hardcore on see, kui te teete jõutõmbes 10 x 10 ja juba esimesel seerial tõmbate peopesadest naha maha.

7.Hardcore on see, kui sa pead iga suutäie kaalu pealt läbi laskma, kalorid arvutama ja nii 4 – 5 kuud järjest.

8.Smolovi kükiprogramm on hardcore.

9.Hardcore on teha jalatrenni hommikul kell 7.00.

10.Hardcore on see, kui te teete võistluse ära, saate ühe päeva normaalselt süüa ja peate siis tagasi režiimile minema.

11.Hardcore on see, kui sa pead oma toidukarpidega minema kellegi sünnipäeva peole.

12.Hardcore on see, kui sa oled 4 kuud järjest võistlusteks valmistunud, raskelt treeninud, dieeti pidanud ja viimasel nädalal “õnnestub” sul saada tõsine vigastus ning sul tuleb edasi rassida.

13.Hullumeelne on võtta 10 kg – ne liivakott turjale ja minna sellega väljaastetes veerand kilomeetrit järjest.

14.Hardcore on kükkida jalatrennis kakskümmend suutlikkuseni seeriat, mis on kõik pikemad kui kaheksa kordust seerias.

15.Hardcore on see, kui te teete 20 sammu väljaasteid, kohe otsa 20 kükki ning lõpetuseks olete poolkükis käed ees 30 – 60 sekundit.

16.Hardcore on see, kui te laval poseerides pingutate nii kõvasti, et oled kokku kukkumas või kukutegi kokku.

Jätkake jada endapoolsete arvamustega…

Autor: Janar Rückenberg (tõlge)