4. mai 2012

Shock Absorber – saadaval nüüd Fitshopi veebipoes!

Kas teadsid, et rindades pole lihaseid? Rinnad koosnevad toetavast sidekoest, mis võib pöördumatult välja venida, kui seda treeningu ajal miski ei toeta. Selle tulemusena võivad rinnad alla vajuda ning hakata rippuma. Te rinnad võivad põrkuda üles-alla kuni 9 cm ulatuses juhul, kui miski neid ei toeta.

Tutvu toodetega [url=http://fitshop.fitness.ee/shock-absorber/]FitShopi veebipoes[/url]!

Siiski, miks 68% naistest treeninvad ilma sport-rinnahoidjata?

1.Müüt Rinnad koosnevad lihastest.
Fakt: Naiste rinnad koosnevad peamiselt näärmekoest ning rasvast, mida hoiab kindlalt fikseerituna sidekude. Liigne rinna liikuvus ning põrkumine, mis treeningu ajal esineb, osutab nendele sidemetele survet, mille tulemusena võivad need venida. Pikemas perspektiivis viib see rippuvate rindade moodustumiseni.

2.Müüt Kindlad harjutused taastavad rindade endise kuju.
Fakt: Kui rinnad on antud kudede venimise tagajärjel juba alla vajunud, ei ole nende kuju loomulikul teel võimalik endiseks taastada.

3.Müüt Väikeseid rindu ei pea toetama.
Fakt: Testid näitavad, et isegi 34A suuruses rinnad võivad 40mm liikuvuse korral oma loomulikust asendist välja venida.

4.Müüt Jooksmine muudab rinnad alati valulikuks ja hellaks.
Fakt: Ebapiisav toetus rindadele koostoimes liigse rinna liikuvusega on kõige tõenäolisem põhjus, miks rinnad on pärast treeningut hellad ja valulikud. 80% küsitluses osalenutest nõustusid, et spetsiaalse sport-rinnahoidja toega väheneb surve sidekoele. See aitab ühlasi ka edasi lükata pikaajalist rindade allavajumist.

5.Müüt Igapäevane tavarinnahoidja sobib sportimiseks sama edukalt.
Fakt: Testid näitasid, et tavalise rinnahoidjaga vähenes rinna liikuvus 38%, kuid Shock Absorber sport-rinnahoidjaga tõusis see kuni 78%-le.

Shock Aborberi toime

Shock Absorberi ülesandeks on teaduslike ja tehnoloogiliste uuringutulemuste rakendamine inoovatiivsesse ning tipptasemelisse rinnahoidjasse. Shock Absorber on pühendunud vastamaks sporti harrastavate naiste pidevalt muutuvatele nõuetele.
Shock Absorber töötab täielikult teie jaoks. Iga ühendusniit, õmblus ja kontuur on välja töötatud pidades silmas eelkõige mugavust. Kuid ainuüksi mugavusest ei piisa. Sellepärast ongi kõik Shock Absorberi riietusesemed valmistatud kõige vastupidavamast kangast, mis jahutab teid, kui kehatemperatuur tõuseb, ning hoiab kuivana, kui hakkate higistama. Tehnilisedisaini tiimil on suurepärane ja pühendunud koostöö spetsiaalsete uurimisprogrammidega, et pidevalt parandada ja arendada olemasolevat tootevalikut koostöös maailma juhtivate tervise- ja spordiekspertidega.

Kõige tihedamini küsitavad küsimused:

Miks ma peaksin sport-rinnahoidjat kandma?
Teie büsti hoiavad paigal ainult nahk ja sidekude. Kui büsti liigub, võivad need venida ning põhjustada püsiva ripnemise teie rindades. Samuti võib selline liikumine olla valulik tänu millele võivad paljud naised loobuda kindlatest tegevustest, mida võiks korraliku sport-rinnahoidjat kandes nautida. Korrektselt istuva sport-rinnahoidja kandmine aitab ennetada nende kudede venimist ning tagada maksimaalne toetatavus ja mugavus.

Kuidas spordipesu valida?
Esimene lihtne reegel on: mida suurem on rind ja mida aktiivsem spordiala, seda toestavam peab olema rinnahoidja!
Lisatähelepanu tuleks pöörata ka järgmistele nüanssidele nagu õige ümbermõõt, reguleeritavad õlapaelad, kinnitused kas külgedel või seljal. Suurema büstiga naiste puhul on oluline, et õlapaelad oleks laiemad ning pehmendustega!

Mille poolest erineb Shock Absorber teistest bändidest?
Shock Absorbes on teistest erinev just sellepärast, et see on loodud võttes arvesse nii korvi kui ka selja suurust. Kuna Shock Absorber on välja töötatud Berlei bändi poolt, teame me, millist tuge iga büstisuurus vajab ning omame lailaldasi teadmini rindade liikuvuse kohta erinevate spordialade harrastamisel.

Milliseid suuruseid on Shock Absorberil pakkuda?
Shock Absorbereid on saadaval selja suurustega 81-111 cm ning kovisuurstes A-HH. Suurused varieeruvad vastavalt mudelile ning harrastatava tegevuse tasemele.

Millise Shock Absorberi ma peaksin valima?
See oleneb teie büsti suurusest ja harrastatavst spordialast. Meil on lai valik kõikidele kehakujudele ja spordialadele.

Mul on väikesed rinnad. Kas ma peaksin ikkagi sport-rinnahoidjat kandma?
Jah! Sidemed, mis kinnitavad rinna keha külge venivad pikema ajaperioodi jooksul siiski välja, isegi väikeste rindade puhul. Ainus viis selle ennetamiseks on õigesti istuva sport-rinnahoidja kandmine. Teie rinnad vajavad tuge olenemata teie korvi suurusest.

Kas einevate spordialade harrastamisel on vaja kanda erinevaid Shock Absorbereid?
Jah! Nagu meie toetustaseme indikaatorgi näitab – erinevate spordialade puhul on vajalikud erinevad sport-rinnahoidjad. Meie toetustasemed on kindlaks määratud vastavalt rinna liikuvusele igal spordialal, mis tähendab, et rinnahoidja mida kantakse joogas, ei paku piisavad tuge näiteks stepaeroobikat tehes. Aeroobika rinnahoidja on loodud talumaks tugevaid põrkeid ning selle kandmina joogat tehes võib tunduda kitsana.

Kust ma tean millist rinnahoidjat valida?
Te võite teha valiku valides rinnahoidja sarnase spordiala järgi. Näiteks, kui te harrastate Tai Chid valige võitluskunstide või jooga alt. Kui meie väljapakutavad spordialad ei ühti teie spordialaga, proovige teha valik selle järgi, kui suurt põrkumist teie harrastatav spordiala põhjustab.

Absorberi eest hoolt kannanan?
Teie Shock Absorber kestab kauem, kui te järgite pesemisjuhendeid. Shock Absorber sobib masinpesuks kuigi pikema kestvuse saavutamiseks on soovitatav käsitsipesu. Ärge triikige ega tehke trummelkuivatust, ning veenduge, et pesete tumedad värvid eraldi. Iga Shock Absorberiga on kaasas juhend, kuidas seda hoida just nagu uuena. Samuti leiate te rohkem infot meie kangahoolduse lehelt.

Kui tihti ma peaksin oma Shock Absorbei uue vastu vahetama?
See oleneb sellest, kui tihti te oma Shock Absorberit kannate. Lisaks sellele võib teie rindade kuju ja suurusega toimuda muutusi vastavalt erinevatele teguritele (hormonaalsed muutused, kaalulangus). Sellepärast tuleks ennast mõõta iga kuue kuu tagant veendumaks, et teie rindadele on tagatud maksimaale tugi. Kui te järgite meie poolt etteantud pesemisjuhtiseid, kestab Shock Absorber vähemalt kuus kuud.

Spetsiaalselt jooksjatele disainitud pesu B5044

Jooksja liikumist järgiv korvide 8-infinity toetussüsteem hoiab büsti paigal ning toestab rinda just sealt, kus on vajalik. Peidetud õmblustega sisu ning lai veniv alusäär välistab sisuliselt naha hõõrumise. Selja peal olev kaheosaline kinnitus ja on omaette revolutsioon. Kergelt avatav ja suletav.
65-80A, 65-85 B-G
81% polymid, 10% polyester, 9% elastane

[pilt=7545]

Mitmekülgne aktiivspordi tegijale B4490

Aktiivse naise lemmik., stiilne crop top disainitud rahvusvaheliste suurustele maksimaalse mugavuse tagamiseks sportimise ajal.
70-75A, 70-85B/C, 60-90 D-L
41% poluamid, 54% polyester, 5% elastane

[pilt=7546]

Aktiivne DRY&COOL mugavus B5064

Erakordselt mugav spordi rinnahoidja – suurepärane madala või keskmise mõjuga spordile. Õmblusteta disain võistlus seljaga reguleeritavate õlapaeltega, mis tagab liikumisvabaduse. XS, S, M. L
2% polyamid, 82% polyester, 16% elastane

[pilt=7547]

Autor: Shock Absorber