22. august 2013

Tutvu Trainer4You personaaltreenerite koolituse koolitajatega

Sel sügisel alustab Soome personaaltreenerite koolitusfirma Trainer4You koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga personaaltreenerite väljaõppega ka Eestis. Esmakordselt on võimalus eestlastel koolitada end litsentseeritud personaaltreeneriteks Eestis kohapeal.

Tutvu Trainer4You koolitajatega

Mikko Paunonen

1. & 2. lähiõpe

Mikko Paunonen on funktsionaalse treeningu spetsialist. Uskumatult suur teadmistepagas ja oskused on kogutud tohutu visaduse ja teadmistejanuga. Mikkol on metsik tahe olla oma ala tipus ja tuua koolitatavateni kõige värskem info maailmast. Mikko pikk treenerikogemus aitab tal kasutada koolitustel suurepäraseid praktilisi näiteid ja Mikko tugevus treenerina ongi saada kliendid pühenduma muutustele õigete treeningvõtete abil.

Mikko on kogenud loengupidaja ja treener, keda on eelkõige kiidetud innovaatiliste meetodite kasutamise eest.. Mikko on avaldanud kaks raamatut funktsionaalsest treeningust: „Tehokas treeni puolessa tunnissa – tuloksia functional trainingilla (WSOY 2011)“ ning „Functional training – toiminnallisempaa lihaskuntoharjoittelua (WSOY 2007)“. (Eestikeelsed tõlked Mikko kirjutatud raamatute pealkirjadest: „Efektiivne treening poole tunniga – tulemusi funktsionaalse treeningu abil“ ja „Funktsionaaltreening – aktiivne lihaskonna arendamine“).

Mikko teadmisi kasutati ka Soome Tippmodellivalikul – toitumiskonsultandina hooajal 2010.

Mikko mitmekülgsust peegeldab spordimassööri, toitumiskonsultandi ning personaaltreeneri koolituste taust. Mikko koolitab ennast pidevalt väljaspool Soome piire anatoomia, füsioloogia ja kinesteetika valdkonnas.

[pilt=9670]

Riitta Sallinen

3. lähiõpe

Riitta tegutseb Trainer4You-s toitumisspetsialistina. Geneetikuna doktoriväitekirja kaitsnud Riitta on enne Trainer4You-koolitajatiimiga liitumist kaua aega töötanud pärilikkuse uurijana. Valdkonnavahetusega seoses on Riitta õppinud toitumisala Helsingi Ülikoolis ja ta on ka toiduainete uuringute magister. Riitta on muuhulgas läbinud ka Trainer4You Personaaltreeneri-, Jõusaalitreeneri- ja Heaolutreeneri-koolitused. Lisaks on Riitta väga professionaalne, kogenud ja innustav rühmatreeningute juhendaja. Riitta tugevate külgede hulka lisanduvad sügavad teadmised nii tervise- kui ka tippsportlaste toitumisest ning probleemide tutvustamine inimestele arusaadavalt, praktiliselt ja tulemuslikult. Koolitamise, treenimise ja juhendamise parim tasu Riitta meelest on see, kui ta näeb, et tehtud töö toob tulemusi – inimeste tervis paraneb.

Ari Langinkoski

3. lähiõpe

Ari on müügi- ja marketingiala asjatundja, kes toob personaaltreenerite koolitusse oma väga suured kogemused nii selles valdkonnas kui ka tootearenduses. Ta on viieteistkümne aasta jooksul teinud edukat karjääri müügi ja marketingi alal infotehnoloogia valdkonnas. Enne tervisespordi valdkonda siirdumist on Ari muuhulgas olnud ettevõtja, müügi ning marketingijuht ja samuti konsultant väikeettevõtluse alal. Tervisespordivaldkonda on Ari tee leidnud Trainer4You treeenerikoolituste kaudu.
Praegusel hetkel on ta Helsingi Ülikoolis lõpetamas spordimeditsiini eriala. Lisaks Trainer4You-s töötamisele on Ari alates aastast 2010 pidanud ka personaaltreeneri ametit.

Ari-Pekka Lindberg

4. lähiõpe

Juba mitu aastakümmet liikumis- ja tervisespordimaailmas töötanud Ari-Pekka on silmapaistvate teadmistega funktsionaalsest anatoomiast ja selle kohandamisest algtasemest tippspordini välja. Kolleegide poolt teadmistele ja oskustele viitava „Guru“ lisanime saanud A-P suhtub ise oma oskustesse tagasihoidlikult ja ütlebki, et pidev õppimine ning enesetäiendamine on talle pigem elustiil.
A-P vastutusala Trainer4You-s on funktsionaalne anatoomia ja sel alal on ta maailma tipus tänu pidevale enesetäiendamisele, viimati läbis ta Inglismaal kõrgelt hinnatud motoorse kontrolli koolituse. Lisaks on ta Anatomy Trains-nimelise organisatsiooni rahvusvahelises arendajate- ja koolitajate meeskonnas, tema vastutada on funktsionaalse treeningu innovatsioon, arendamine ning koolitamine.
Seotud lingid:
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1502/kuidas-saada-litsentseeritud-personaaltreeneriks]Kuidas saada litsentseeritud personaaltreeneriks[/url]
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5188/koolitus-eok-i-ja-ii-taseme-kulturismi-ja-fitnessi-ning-jousaalitreenerite-koolitusele-registreerimine-kuni-9-september]EOK I ja II taseme kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreenerite koolitus[/url]
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5189/eok-kulturismi-ja-fitnessi-ning-jousaalitreeneri-kutsekvalifikatsiooni-tasemeeksam]EOK kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreeneri kutsekvalifikatsiooni tasemeeksam toimub 5. oktoober[/url]
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5305/trainer4you-alustab]Trainer4You alustab![/url]

Autor: Trainer4You