16. detsember 2013

Kingiidee nr 18, OLIMP Gold-Vit C 1000 Forte – hüvasti külmetushaigused!

Gold-Vit C 1000 Forte™ on uue generatsiooni C-vitamiini sisaldav toidulisand.

PureWayC® on spetsiaalselt suurendatud kogusena sportlastele ja kehaliselt aktiivsetele inimestele. PureWayC® on patenteeritud C-vitamiini vorm – mikrokapseldatud L-askorbiinhape, looduslik taimevaha (rasvmetaboliidid) ning rikastatud tsitruse flavonoididega.

C-vitamiin on üks tähtsamatest vitamiinidest, tal on organismile väga laialdane positiivne mõju.

C-Vitamiin on vajalik:

* organismi vastupanuvõime tõstmiseks,väsimuse ja stressi peletamiseks.
* peamine ülesanne on kollageeni,keha peamise valgu tootmine.Sellest koosnevad sidekude, kõhred, sidemed. Naha, hammaste, luude, veresoonte funktsioneerimine vajab samuti c-vitamiini.
* omab tugevat antioksüdatiivset rolli,kaitseb vabade radikaalide eest
* foolhappe ja B12-vitamiini ainevahetuseks,
* steroidhormoonide sünteesi mõjutamiseks, sapphappe tekkimiseks kolesteroolist ning vere kolesteroolitaseme tasakaalustamiseks,
* aju normaalseks tööks
* raua omastamise suurendamiseks
* väga oluline haavade kiiremaks paranemiseks
* suurendab valge-ja punaliblede aktiivsust ja funktsiooni
* oluline hormoonide tootmises
* oluline toitainete imendumisel ja kasutamisel organismis

Bioflavonoidid muudavad veresooned elastsemateks, väheneb trombi- ja ateroskleroosioht. Nad on tugevad antioksüdandid,aitavad allergiate korral, parandavad vereringet ning omavad ka antibakteriaalset toimet. Eriti mõjusad koos C-vitamiiniga.

Võtke üks kapsel pärast põhitoidukorda või vastavalt arsti soovitusele. Ärge ületage soovitatud päevast kogust. Toidulisandid ei tohiks asendada mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist. Mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine on soovituslikud. Lugege pakendi infolehte enne toote kasutamist.

Saadaval FitShoppides ja FitShop veebipoes [url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1022/]www.fitshop.ee[/url].

Hüvasti külmetushaigused!

Autor: Veronika Otter