24. veebruar 2014

Kalev Spa – sportimisvõimalus keset Tallinna

Keset Tallinna linna asuv Kalev Spa pakub lisaks suurele 50 m basseinile ka muid sportimisvõimalusi.

Teisel korrusel on terve spordiklubi, kus asuvad avara vaatega ja kaasaegse tehnikaga jõusaal, ning suur aeroobikasaal, kus saab tegeleda 18 erineva aeroobikastiiliga.

Lisaks sellele on Kalev Spas eraldi vesiaeroobika bassein ja Tallinna kõige suurem vesiaeroobika-treeningute valik. Jõusaali treenerid teevad huvilistele kehaanalüüsi, annavad personaaltreeninguid ja nõustavad ka toitumise alal.

Rattaspordisõpradele pakume spinningu treeninguid meie uues spinningusaalis ning vesispinningut basseinis.

Veekeskuses on mitu lastebasseini, mullivannid, veetorud, 25 m bassein ning auru- ja Soome saunad.

Kalev Spas saab tegeleda sukeldumisega, mängida veepalli ja lihtsalt veekeskuse mõnusid nautida.

Väga populaarne on täiskasvanute ujumiskursus, kuhu treener Julia Kurbat soovitab julgelt tulla. Ta avab, et kunagi pole hilja ujuma õppida ja kindlasti saavad inimesed seal üle ka veehirmust.

Kalev Spas asuvad lisaks suurele tuntud veekeskusele ka 100 mugava toaga spaahotell, ilu-ja wellness-keskus, a la carte restoran Linda, kolm VIP sauna, konverentsiruum ning paljugi muud huvitavat. Kõik selleks, et Tallinna külalised ja ka tallinlased saaksid mõnusalt puhata ning lõõgastuda.

Tutvu ka Kalev Spa uhiuue kodulehega [url=http://www.kalevspa.ee]www.kalevspa.ee[/url]

Kalev Spa peatreener Heti-Helen Rohtla soovitab: Gymstick Muscle – alternatiiv BodyPump´ile!

Gymstick treeningvahendina on Eestis tuntud juba 10 aastat, kuid siiani on seda kasutatud rohkem personaaltreeningutel ja taastusravis.

Juba teist aastat on Kalev Spa spordiklubi treeningplaanis rühmatreening – Gymstick Muscle, mis kogub järjest populaarsust nii naiste kui meeste seas. Tegemist on Soomes välja töötatud kontsepttunniga, mis on olemuselt intensiivne lihastreening ja ülesehituselt sarnane BodyPump-ile.

Kogu treeningu jooksul kasutatakse Gymstick-i, mille küljes olevaid kumme keritakse ümber kangi ja vastavalt sellele tõstetakse/vähendatakse raskust. Treening koosneb 9-10 loost, mis on omakorda jaotatud harjutuste triodeks. Ühte harjutust tehakse 30 sekundit, seejärel on 10 sek puhkust ja siis tuleb samast harjutusest raskem variant. Peale 10 sek puhkust järgneb kolmas, ehk kõige raskem sooritus.

Erinevalt näiteks BodyPumpist sobib Gymstick Muscle ka neile, kel on probleeme põlvede või alaseljaga. Kummidega treenides rakendub ka pidurdusjõud, mis peatab liigutuse õigel ajal ja seega ei tekita ülekoormust liigestele.

Kangitrenniga võrreldes on Gymstickiga treenimine funktsionaalsem, kasutades ühe harjutuse tegemiseks rohkem erinevaid lihasgruppe. Regulaarselt treenides tõuseb lihastoonus, paraneb rüht ja koordinatsioon.

Gymstick Muscle rühmatreeningus on kasutusel kolm erineva raskusega Gymsticki. Sinine (1-15 kg) harrastajale, must (1-20kg)meestele ja heas vormis naistele ning hõbedane (1-25 kg) sportlastele.

Ainsana Eestis on Kalev Spa spordiklubis võimalik harrastada ka Gymstick H20 treeningut, mis on sarnane rühmatreening, kuid kohandatud spetsiaalselt vees treenimiseks. See on Kalev Spa tunniplaani kõige populaarsem vesiaeroobika treening, mis paneb higistama isegi vees!

Kalev Spa asub Tallinnas, aadressil Aia 18, Tallinn. Vaata lisaks: [url=http://www.kalevspa.ee]www.kalevspa.ee[/url].

Autor: Kalev Spa