3. märts 2015

Täitesüstid aitavad taastada dieediga kadunud näovormid

Kulturismi- ja fitnesssportlastel hinnatakse järjest enam täiuslikku paketti. Kuid samal ajal kui sportlane kasvatab lihaseid ja vähendab rasvkude kehal, kaotab ta vormi oma näos. Näos loob just rasvkude ilusad sujuvad jooned ning hoiab pingul nahka. Selle kadumisel hakkavad silma aina enam kandilised vormid ning lohkus põsed. Samuti langevad pikaajalise dieedi korral nii vee kui hüaluroonhappe sisaldus kehas, millest tulenevalt väheneb naha toonus ning tekivad kortsud.

Selliseid probleeme saab lahendada täitesüstide abiga, mis on mõeldud naha volüümi taastamiseks ning kortsude, kurdude ja lohkude silumiseks näo eri piirkondades. Need sisaldavad inimese kehale omast vett siduvat hüaluroonhapet ning aitavad tuua vee naha pindmistesse kihtidesse, muutes naha värskeks ja siledaks. Christinas Clinic kasutab täitesüstidena Juvedermi tooteid. See, millist täidet ja mis koguses kasutatakse, sõltub naha turgorist, kortsude sügavusest ning korrigeerimist vajavast piirkonnast.

Fitness-sportlastele võib soovitada täitesüste ümara põse kujundamiseks, et pehmendada luunurki ning taastada lohkuvajunud põsesarnu. Selleks kasutatakse Voluma täidist, mida süstitakse lihase alla, et tõstetud sarnalihase abil saavutada ilusad naiselikud näojooned. Kuju ja volüümi saab muuta nii huultes kui ninas ning pehmendada nasolabiaalvolte, et luua siledamad ja sujuvamad näojooned. Naha turgori parandamiseks näo, kaela, dekoltee ja käte piirkonnas sobib ideaalselt Hydrate, mida tuleks teha kuurina 3-5 kuu jooksul ja mis oluliselt mõjutab naha rakustruktuuri paranemist.

Mõõdukas koguses täitesüstide kasutamine jääb võõrale silmale nähtamatuks, kuid võib oluliselt mõjutada üldilmet.

Täitesüste soovitatakse teha hiljemalt 2 nädalat enne võistlusi, Hydrate’i kuuri aga treeningutevabal perioodil.

Mõned näited täitesüstide võimalustest:

Huuled:
huulte täidlasemaks muutmiseks
huulejoone korrigeerimiseks
suunurga allavajumise raviks

Kortsud:
keskmiste ja sügavate kortsude (huulte, suunurkade ja nina ümber) silumiseks
näokontuuride parandamiseks

Põsed, lõug ja nina:
põsesarnade ja lõua mahu taastamiseks
põsesarnadele ja lõuale soovitud kuju andmiseks
nina kuju muutmiseks

Nahk:
pikaajaliseks bioloogiliseks niisutamiseks
toonuse tõstmiseks
elastsuse parandamiseks
peenete pindmisete kortsude silumiseks

Artikkel valmis koostöös Christinas Clinicuga
[url=http://www.cc.ee]www.cc.ee[/url]
Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6327/eesti-kulturismi-ja-fitnessi-liit-ja-christinas-clinic-alustasid-koostood]Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ja Christinas Clinic alustasid koostööd[/url]

Kasulikud lingid:
[url=http://www.christinasclinic.com/et/mittekirurgilised-protseduurid/taeitesuestid]Täitesüstidest Christinas Clinicu lehel[/url]

Autor: Fitness.ee ja Christinas Clinic