13. august 2015

Tunne Eesti tegijat: bikiinifitnessist Kristina Nuut

Mis spordialaga Sa tegeled, kaua oled sellega tegelenud?
Tegelen bikiini fitnessiga ja praegune 2015. aasta hooaeg on mul juba kolmas.

Mis on teised spordialad läbi aegade, millega oled tegelenud?
Väga kaua tegelesin koreograafiaga. Alustasin sellega, kui olin 4-aastane ja lõpetasin koreograafia peale gümnaasiumi. Vahepeal tegelesin lisaks korvpalliga, kuid oli raske samal ajal käia tantsutundides ja korvpallitrennides.

Kuidas Sa jõudsid antud spordialadeni (kes tutvustas, kuidas tekkis huvi)?
Tulin huvi pärast Natalia Kiivika juurde, et üldse aru saada, mis jõusaalis erinevate seadmete ja masinatega teha saab. Mõne kuu pärast pakkus ta mulle võistelda bikiini fitnessis. Ma ise sellel hetkel ei olnud mõelnud võistlustele ja Natalia pakkumisel tekkis mul antud ala vastu huvi.

[youtube=WXerwE0TFZI]

Mis on Sinu suurimad sportlikud saavutused siiamaani?
Arnold Classic Europe 2014 saadud kuldmedal ja MM 2014 hõbemedal. Arnoldi võistlustele läksin põhimõttega, et saada temalt autogramm ja lihtsalt seista laval väga tuntud ja tunnustatud bikiinifitnessistidega. Kuldmedalit võites olin väga üllatanud. MM-ile juba valmistusin ette põhjalikult, tundsin sinna minnes vastutust.

Milline näeb välja Sinu igapäevane toitumine?
Söön tihti, kuid väikeste portsjonite kaupa. Hommikul putru või muna erinevates variatsioonides. Lõunasöögiks on tavaliselt kana või kala ja salat. Õhtuks söön midagi kerget, näiteks kodujuust või mereande juurviljadega. Päeval söön vahepalaks puuvilju, pähkleid või mõne proteiinibatooni. Viimaste seast on minu lemmik Fast Giant metsapähkli-karamelli maitsega batoon.

Kas ja kui palju tarbid toidulisandeid ?
Tavaliselt toidulisandeid ei kasuta, kuid võistluste ettevalmistumisel tarbin mõnda vajalikku lisandit juurde. Dieediperioodil joon Fat Burnerit, kus on sees L-karnitiin. Vahepalaks ja peale trenni joon proteiini jooki. Kindlasti võtan juurde ka vajalikke vitamiine ja mineraale.
[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1265/]Kindlasti soovitan ka ICONFIT Fitness Shake’i[/url]

Millised on Sinu eesmärgid tulevikuks?
Spordist rääkides, siis sellel sügisel soovin paljudest võistlustest osa võtta ja kindlasti arendada treeneri karjääri.

Kust Sa ammutad energia ja motivatsiooni, et treenida ja toituda ning hakkama saada muude kohtustusega?
Kõige suurimad toetajad on minu pere ja sõbrad. Rasketel aegadel on nad isegi nõus minuga koos trenni tegema ja sööma samasugust toitu, mida minagi. Sellistel hetkedel näen, et nad teevad seda minu pärast, mille peale kohe tuleb energiat ja motivatsiooni juurde.

Kuidas sa lõõgastud/puhkad?
Tavaliselt lihtsalt tegelen teiste asjadega, näiteks pildistan (fotograafia hobina) või sõidan jalgrattaga. Kui puhkamiseks on aega rohkem, siis kindlasti ka reisin, see annab alati energiat juurde.

[pilt=12199]

Mida Sa soovitaksid teistele treenijatele ja alles antud sporialaga alustavatele proovijatele?
Kõige tähtsam on leida tasakaal treenimise, söömise ja puhkamise vahel ning laval näidata just ennast, mitte kopeerida teisi sportlasi, sest seda on kohe näha.

Mis on Sinu moto?
Iga päevaga paremaks!

Autor: Fitness.ee