26. juuni 2019

”GoldenSand” — saamislugu ning kasutamine

Enam kui kaks aastat tagasi, kui me hakkasime mõtlema kookosõli maaletoomisele, ei osanud me ette näha, kui keeruliseks selle õige valimine osutub.

Siinkohal võib öelda, et paber kannatab kõike ja kui oleksime uskunud esimest ettejuhtuvat pakkujat, kes kirjutas oma tootest ilusa jutu ja väitis, et nende õli on maailma parim, siis ei saaks me kindlasti täna oma klientide ees seista ja ausa näoga kinnitada, et meie kookosõli on parim.

Pakkujaid oli palju ja kõige kindlam viis teada saada on ikka ise omal nahal järgi proovida.

Tellisime võimalikult paljudelt tootjatelt näidiseid ja hakkasime katsetama. Tegime süüa, määrisime nahale ja juustesse, andsime sõpradele proovida jne. Mõned kookosõlid olid värvuselt liiga kollased, mõnel jäid sulades tükid sisse või jättis toidule väga tugeva kõrvalmaitse.

Katsetasime aasta aega erinevate tootjate õlisid, kuni lõpuks leidsime Sri Lankalt meie jaoks selle parima, mida saame ka kõikidele teistele soovitada — [url=https://fitshop.fitness.ee/brandid/0/&manufacturer_id=120/]GoldenSand 100% külmpressitud kookosõli[/url].

Kuidas kookosõli kasutada?

Toidu valmistamiseks ja lisandiks
[pilt=14783]

Kookosõliga saab valmistada nii soolaseid kui ka magusaid toite. Näiteks kana või kala praadimisel on tunda küll kookose lõhna, kuid valmistoidus on see minimaalne või praktiliselt olematu.

[pilt=14784]

Positiivne on ka see, et kookosõliga saab kõrgetel temperatuuridel küpsetada ning ei teki mingit rasva põlemise lõhna, mis on paljudele teistele õlidele omane.

[pilt=14785]

Hammaste- ja igemehoolduseks
[pilt=14786]

Tänu antimikroobsetele omadustele on kookosõli tõhus suuhügieenis.

Kookosõliga soovitatakse igemeid määrida ja loputada suud (ingl.k. oil pulling). Väidetavalt parandab viimane hammaste, igemete, suuõõne ja kogu organismi seisukorda, kuid nõuab kannatlikkust, kuna protseduuri tuleb teha iga päev vähemalt 20 minutit.

Juuksehoolduseks
[pilt=14787]

Juustesse määrituna on kookosõli hea kõõma vastu ja tervendab lõhenenud juukseotsi.

Pärast juuste tavapärast pesemist võib teha juuksemaski. Kookosõli tuleks määrida juustesse minimaalselt viieks minutiks ning maksimaalse tulemuse saavutamiseks jätta juustesse terveks ööks. Seejärel loputada sooja veega. Annab juustele kauni läike ja need näevad tervemad välja.

Nahahoolduseks
[pilt=14788]

Kookosõli sobib hästi kuivemale nahale igapäevaseks niisutuseks, ent kaitseb ka põletiku eest, leevendab psoriaasi, ekseeme, dermatiiti, rasedatel hoiab ära venitusarmide tekkimist.

[pilt=14789]

Nahale tuleks õli kanda pärast pesemist, siis imendub see kõige paremini.

Samuti on ideaalne lihtsalt nahale kauni läike andmiseks.

Meie minipurk on disainitud kõikjal kaasas kandmiseks!
[pilt=14790]

Mille poolest meie kookosõli veel eriline on?
[pilt=14792]

Väga paljudes kookosistandustes koolitatakse välja ahvid spetsiaalselt kookospähkleid korjama. Meie kookosõli pähklid ei ole ahvide poolt korjatud.

[pilt=14791]

Autor: Apricot OÜ