17. oktoober 2011

Tänasest on aeroobika Sinu kodus

Tänasest on avatud KODUAEROOBIKA.EE

Eesti üks tuntumaid aeroobika treenereid Kaja Tuisk on loonud eestis ainulaadse netilehe [url=http://www.koduaeroobika.ee]www.koduaeroobika.ee[/url] , kus igal inimesel on nüüd võimalus tegeleda aeroobikaga omas kodus, talle sobival ajal, ja olla samas juhendatud oma ala tipude poolt.

Aeroobikasõbra käsutuses on eesti tuntuimad treenerid Kaja Tuisk ja Riina Suhotskaja, lisaks Eva-Lena Raenok (pilates), Helbe Pettai (jooga), ja Eva Ottas (tuntud saatest “Kaalust alla”). Ja treenereid on tulemas veelgi lisaks. Eesmärk on katta kogu aeroobika stiilide valik, ja pakkuda treeninguid kõigile vanusgruppidele.

Kodune aeroobikasõber saab mugavalt vormi. Treenides omas kodus ja Talle sobival ajal. Saab valida erinevad treenerid, erinevad stiilid. Võib treenida piiramatu arv kordi, lastes end juhendada Eesti oma ala tippudel, kes teavad, kuidas saavutada parimat tulemust.

Leht täidab tühimiku aeroobika valdkonnas ka algõppe osas, siiani pole keegi võimaldanud harrastajatele algõpet. Ja samas on aeroobika põhisammud, ja poksi käe-ja jalalööögid, kõikides klubides olevate treeningute alus. Aga samme/lööke teadamata ei saa ju ka treeningust 100%-list kasu.

Professionaalsed baastreeningud on Koduaeroobika.ee lehel täiesti tasuta. Põhitreeningud on saadaval sõbraliku kuutasu eest.

Kaja Tuisk ja Riina Suhotskaja on vaieldamatult eesti ühed tuntumad aeroobika treenerid, keda teatakse ka eesti kaugemates piirkondades. Vaadates nende trennide suurt täituvust spordiklubides, ei tohiks olla kahtlust, et netilehe KODUAEROOBIKA.EE järele on nõudlust. Paljud inimesed, kes elavad väljaspool Tallinna soovivad samuti saada osa eesti parimate treenerite treeningutest aga hetkel neil see võimalus puudus. Samuti pakub leht täiendavat võimalust neile, kes juba käivad meie treenerite tundides spordiklubides, harjutada (täiendada) kodus, ja mixida seda ristkasutusena live-tundidega spordiklubis. Neile, kes eelistavad sportimist vabas õhus, pakub meie leht võimaluse teha lisaks lihasvastupidavus harjutusi ja venitust.

Treeninguid hakatakse uuendama vastavalt vajadusele, 1-2 kuu jooksul.
Kodulehe aadress on [url=http://www.koduaeroobika.ee]www.koduaeroobika.ee[/url]
Kliki ja treenime koos.
Mugavalt vormi.

Täiendav info: Kaja Tuisk,
52 86 883 , [mail=info@koduaeroobika.ee]info@koduaeroobika.ee[/mail]

Autor: Koduaeroobika.ee