2. november 2011

KODUAEROOBIKA.EE annab koolidele tasuta liitumise.

Alles paar nädalat avatud olnud aga juba suurt populaarsust võitnud www.koduaeroobika.ee on otsustanud heategevuslikus korras anda oma panuse laste ja noorte kehalisse arengusse.

Koduaeroobika.ee pakub võimalust mitmekesistada koolide kehalise kasvatuse tunde, teha need õpilastele huvitavamaks. Ja seda kõike TASUTA. Koolidel tuleb meiega lihtsalt ühendust võtta (saata e-mail: info@koduaeroobika.ee ) ja me räägime lähemalt kuidas liituda.
Võimalus meiega liituda kehtib terve Novembrikuu. Koduaeroobika.ee treeninguid saavad koolid enda õppetöös tasuta kasutada kuni kooliaasta lõpuni.

Koolides, eriti tüdrukute hulgas, on populaarne aeroobika. Poistele sobiks meie lehelt suurepäraselt poksitreening. Kõikidele noortele võib meeldida hip-hop tantsutreening. Ja õpetajal on hea saada tasemel nõuandeid, kui endal parasjagu aeroobikast süvateadmisi pole. Saab lihtsa vahendiga tunni huvitavamaks teha. See on samasugune abivahend kehalise kasvatuse õpetajale, nagu hantlid või hüppenöör , lihtsalt kaasaegsem. Koduaeroobika ei hakka ju päris kehalise kasvatuse tundi asendama vaid on mõnusaks vahelduseks ja täienduseks. Treeninguid annavad eesti tipptreenerid Kaja Tuisk , Riina Suhotskaja jt.
Õpetaja võib kasutada meie lehte ka täiendõppeks.

Kui öeldakse,et osadel koolidel pole VEEL tehniliselt võimalik seda näidata, siis – kui pole midagi näidata, siis ei teki ka tahtmist endale seda võimalust muretseda. Koduaeroobika annab võimaluse. Ja samas on paljudes kohtades tegelikult võimalused olemas, pigem on need unustatud või tähelepanuta. Paar lihtsat näidet: Kui koolis on olemas näiteks videoprojektor, siis piisab selle ühendamisest läptopiga ja saab elusuuruses pildi saatel treenida. Kui siia lisada tavaline (loe: mitte kallis) arvutikõlarite komplekt, siis ongi tulemus olemas. Või on tavaline arvuti ,mille monitor on võrreldav tavalise telekaga, kust kehalise kasvatuse õpetaja on siiani vaadanud vhs/dvd salvestisi, mis aga ei uuene iga kuu, nagu treeningud Koduaeroobika.ee lehel.
Lahendused on tihti ligemal ja lihtsamad, kui me arvame 🙂

Koduaeroobika.ee peab oluliseks rõhutada, et laste ja noorte tervisele pannakse alus just kooliprogrammi raames. Ja selle programmi mitmekülgsemaks ja huvitavamaks muutmisele soovimegi anda oma panuse.

Head pealehakkamist! Head treenimist!

Sinu www.koduaeroobika.ee

Autor: www.koduaeroobika.ee