12. oktoober 2012

Arnold Classic Europe esimene võistluspäev: Eestile kaks medalit! Täiendatud.

Sel nädalavahetusel, 12. – 14. oktoober, toimuvad Madriidis, Hispaanias Arnold Classic Europe võistlused.

Egle Eller-Nabi võitis pronksi!

Täna hommikul oli võistlustules Egle Eller-Nabi, kes saavutas suurepärase kolmanda koha! Egle, kes nädala eest jäi maailmameistrivõistlustel neljandaks, näitas, milleks ja milliseks graatsiaks on ta võimeline ning kõitis kohtunike silmi. Arnold Classic Europe pronksmedal Bikini fitnessis on kahtlemata võrratu tulemus. Palju õnne Egle!

[pilt=8182]

Esta Pilt võitis hõbemedali!

Toimusid ka Athletic Fitness võistlused, kus mõõtu võetakse lõuatõmmete, dipside, ergomeetril sõudmises ja kehavoorudes. Naistest esindas Eestit Esta Pilt, kes võitis hõbemedali! Meestest olid väljas Kristjan Oras ja fitnessimeister Oleg Anissimov, kes mõlemad saavutasid enda kategoorias neljanda koha.

Õhtuses osas tulid lavale meeste kulturismikategooriad, kus Eesti eest väljas Ott Kiivikas. Ott pääses võimsas, 28- pealises, eliminatsioonivoorus edasi. Eliminatsioonivoorus valitakse 15 parimat. Edasi sõelutakse nende seast 6 finalisti, kui kahjust seekord Kiivikasel finaali pääseda ei õnnestunud. Finaalikoht läks äärmiselt napilt, nimelt jagas Ott 6. kohaga isegi samu punkte. Oti muljed esimesest võistluspäevast, [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35951-arnold-classic-ac-amateur-europe-2012-eestil-kaks-medalit/page__view__findpost__p__353626]siin[/url].

[pilt=8186]

Eesti koondis

Eestlastest on Madriidis ka Taavi Koovit, kes astub välja homme. Samuti Oleg Anissimov võisteb taaskord homme, seda juba meeste fitnessi kategoorias.

Reportaaž jookseb Fitness.ee foorumis, [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35951-arnold-classic-ac-amateur-europe-2012-eestil-kaks-medalit/page__pid__353603__st__140#entry353603]siin[/url].

[pilt=8183]

Arnold Classic Europe ja Arnold Classic Amateur

Eesti koondis on Madriidis, et võtta osa võistlusest, kus osaleb ühtekokku üle 600 sportlase. Arnold Schwarzeneggeri poolt läbi viidav Arnold Classic Europe ja Arnold Classic Amateur meelitavad kohale suured koondised. Ainuüksi Hispaaniast saabub 75 võistlejat, Itaaliast osaleb 63 ja Venemaalr 38 sportlast

Autor: Toimetus