13. oktoober 2012

Arnold Classic Europe teine võistluspäev: Taavi hõbemedal, Oleg kuld!

Sel nädalavahetusel, 12. – 14. oktoober, toimuvad Madriidis, Hispaanias Arnold Classic Europe võistlused.

Täna astusid üles Taavi Koovit klassikalises kulturismis, kategoorias +180cm ja Oleg Anissimov meeste fitnessis. Kahtlemata favoriidid enda kategooriates mõlemad mehed ja seda nad ka olid. Taavi võistles tihedas konkurentsis ning tuli finaalist välja hõbemedaliga!

Olegi paremuses polnud kahtluski ning meie fitnessimeister edestas kõiki viite kaasvõistlejast ning tõusis poodiumi kõrgemaile kohale!

Palju õnne!

[pilt=8192]

Eilne võistluste avapäev oli Eestile samuti väga edukas. Egle Eller-Nabi võitis pronksmedali bikini fitnessis ja Esta Pilt Athletic Fitnessi MM-i hõbemedali!

[pilt=8191]

Eile olid võistliustules ka Kristjan Oras ja Oleg Anissimov, seda siis Athletic Fitnessi MM-il. Mõlemad pälvisid enda kategoorias 4. koha. Õhtuses osas võistles Ott Kiivikas, kes sai küll finaali viimasena pääsenuga samad punktid, kuid jäi siiski 7.ndaks.

Uute andmete kohaselt võttis Arnold Classic Europe ja Arnold Classic Amateur võistlustest kokku osa üle 700 sportlase ligi 32. riigist. Eesti sai tänu nõnda headele tulemustele riikide arvestuses 7. koha!

Ela kaasa sportlastele Fitness.ee foorumis, [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35951-arnold-classic-ac-amateur-europe-2012-news-online/page__view__findpost__p__353689]siin[/url].

[pilt=8188]

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/4686/arnold-classic-europe-esimene-voistluspaev-eestile-kaks-medalit-taiendatud]Arnold Classic Europe esimene võistluspäev: Eestile kaks medalit! Täiendatud.[/url]

Autor: Toimetus