14. jaanuar 2013

5.fitness.ee – kogu kleebiseid ja võida tasuta toode!

Otsi kampaaniakleebiseid FitShopist ja FitShop edasimüüjate juurest!

Kogu kokku 5 kleepsu ja võida 1 toode tasuta!

5 kleepsu eest võidad hetkel aktiivse 100€ kampaaniatoote. Mida võid võita hetkel: [url=http://www.fitness.ee/uudis/3580/aitab-nuud-void-kindel-olla]vaata siit[/url]. Kui võit jõuab Sinuni postiga, siis on Sinu võiduks posti väljasaatmise hetkel 100€ kampaanias olev toode.

[pilt=8544]

Kuidas võita?

Variant 1: Kogu kokku 5 kleepsu, kirjuta ühe kleepsu peale enda kontaktid ja saada kleebised FitShop peakontorisse.

Aadress:
FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
10611, Eesti

Variant 2: Kogu kokku 5 kleepsu, kirjuta ühe kleepsu peale enda kontaktid ja too kleepsud ise kohale ning saa võit koheselt kätte.

[pilt=8516]

Kuidas võidutoode Sinuni jõuab?

Variant 1: Kui saadad kampaaniakleepsud meile posti teel, siis võidutoode jõuab Sinuni SmartPost või Post24 pakiautomaadi kaudu (või mõne muu ELS postisaatmise teel), kas järgmise tellimusega või eraldi. Võidu eraldi saatmisel katab postikulud saatja.

Variant 2: kui tood kleepsud ise FitShopi, saad võidu koheselt kätte.

[pilt=8517]

Kampaania kehtib kuni viimase kampaaniakleepsu realiseerimiseni. Auhinda rahas ei väljastata. Kampaania läbiviijal on õigus võitu mitte väljastata või tagasi nõuda, kui võidu saamiseks on kasutatud ebaausaid võtteid.

Kampaaniatooteid väljastavad järgmised FitShopid: FitShop Robocop, FitShop Sparta, FitShop Eeden, FitShop Pärnu. [url=http://fitshop.fitness.ee/FitShopide_kontaktid/]Kontaktid.[/url]

Lisainformatsioon:
info@fitness.ee
Tel: 672 1213

Autor: FitShop.ee