2. detsember 2012

Saaremaa Lahtised Käesurumis-võistlused 2013

Eesti suurim käesurumisvõistlus saab teoks!

12. jaanuaril toimub Saaremaa Lahtised Käesurumisvõistlused 2013

Võistlusele on oodatud nii mehed, kui ka naised. Lisaks Eesti käesurujatele võtavad võistlusest osa ka professionaalsed käesurujad Soomest ning Lätist.

Registreeru [url=http://www.armwrestling.ee/web/index.php?option=com_rsform&formId=4]siin[/url].

Võistlusjuhend

1. Võistluse eesmärgiks on populariseerida ja tutvustada käesurumist spordialana, selgitada parimad käesurujad.

2. Võistlus toimub 12. jaanuaril 2013 Suure Töllu puhkekülas, Saaremaal.
Kaalumine kell 11.00 – 1300
Võistluse planeeritav algus 14.00
Võistlus 14.00 – 17.00
Autasustamine 17.30 – 18.00

[pilt=8361]

3. Võistluse korraldaja on Eesti Käesurumisspordiliit. Küsimustega pöörduda liidu juhatuse liikme Erik Lorensi poole. Telefon 56 327 524, e-post [mail=erik@armwrestling.ee]erik@armwrestling.ee.[/mail] Täiendav info [url=http://www.armwrestling.ee]www.armwrestling.ee[/url]

4. Kategooriad
Mehed: Parem käsi: -85lg, +85kg, avatud kategooria
Naised: avatud kategooria
Mehed: Vasak käsi: -85kg, +85kg, avatud kategooria

[pilt=8362]

5. Round-Robin võistlussüsteem, kus kõik võistlejad suruvad üksteisega ning läbi selle pannakse punktid. Iga vastasega toimub 2 surumist, iga võit toob 1 punkti võistlejale. Punktide järgi koostatakse pingerida. Punktilise viigi puhul tuleb uuesti suruda vastavatel võistlejatel, et selgitada välja täpne kohtade jaotus. Võistlus on reguleeritud ametlike WAF reeglite järgi, mille tõlgitud reeglitega saab tutvuda [url=http://armwrestling.ee/viewtopic.php?f=6&t=6]siin[/url].

6. Autasustatakse parimad võistlejad igas kategoorias karikate / medalitega. Kõik võistlejad saavad tänutäheks diplomi osalemise ning spordi edendamise eest.

7. Võistlusele saab tasuta registreerida interneti kaudu täites ära elektroonilise avalduse aadressil [url=http://www.armwrestling.ee]www.armwrestling.ee[/url] või saates kirja [mail=info@armwrestling.ee]info@armwrestling.ee[/mail]. Infoks lisage oma nimi, vanus, kaal, käsi (käed), millega võistlete ning kontaktandmed.

Seotud artiklid: [url=http://www.fitness.ee/artikkel/1433/kaesurumissport-ehk-armwrestling-tehniline-ning-mitmekulgne-spordiala]Käesurumissport ehk armwrestling – tehniline ning mitmekülgne spordiala[/url]

Autor: Eesti Käesurumisspordiliit