23. juuli 2013

MEIE festivalil proovitakse kohvrikandmise maailmarekordit püstitada!

27. juulil algusega kell 12:00 toimub Pühajärve ääres MEIE Festival, mis sel aastal on põimitud rahvusvahelise rammumeeste võistlusega, kus proovitakse maailmarekordi purustamist 350 kilo kaaluva kohvri tassimises. Kõlab kergelt, kuid isegi tugevaimad rammumehed peavad seda katset inimvõimete kompamiseks!

Kauni Pühajärve ääres toimub esmakordselt koguperefestival, mis pakub kõigile midagi – armastatud artistid, põnevad spordivõistlused nii maas kui vees ning närvikõditav rammumeeste võistlus! Eesti rammumehed on sikutanud Boeing 737 lennukit, vedanud 200-tonnist diiselrongi, tõmmanud kohalt Baltic Queen laeva ning nüüd on nad vastu võtnud uue, paljude jaoks vägagi raske väljakutse – kohvrite kandmise. Praegune rahvusvaheline rammumeeste rekord 350 kilo kaaluva kohvri käe otsas kandmises on 39 meetrit, Eestis on eelnevalt tõstetud maksimaalselt 300 kilo raskust. Just see on eesmärk kohvrite tassimisel – ületada 350-kilose kohvriga 39 meetrit ning püstitada uus maailmarekord! Konkurents on tihe, sest osalejaid on kohal üle kogu Euroopa.

Teistehulgas on kaasa löömas Markus Männik, Lauri Nämi, Gert Gorsanov ja teisigi võistlejaid Eestist, Soomest, Lätist, Ukrainast ja Venemaalt.

Kui rammumeeste võistlus pakub kõige rohkem huvi ehk meestele, siis Pühajärve koguperefestivalil on tegevust kõigile. Terve päev toimuvad lastele erinevad mängud ja spordivõistlused, kahel laval astuvad üles aga Eesti armastatuimad artistid – L`Dorado, Kuldne Trio, Põhja-Tallinn, Meie Mees, Apelsin, PS Troika, Singer Vinger, Hellad Velled, Helen Adamson, Karl Madis ja Karavan jne. Festival on ideaalne võimalus veeta päev pere ja sõpradega, kuulata mõnusat tantsumuusikat, osaleda võistlustel ning jälgida maailmarekordi purustamise katset.

Pühajärve festival Otepääl toimub 27. juulil ning on avatud 12.00 – 02.00, rammumehe katsed algavad kell 19.00, kuid kell 14.00 toimub 250-kiloste kohvrite kandmise võistlus amatööridele. Kõigil amatöörrammumeestel on võimalus püstitada rekord Eesti amatöörrammumeeste seas. Rammumeeste võistlustel ei jäeta ilma ka lapsi, nendele toimub ka kohvrite kandmine ning võimalus on püstitada Eesti rekord vanusekategoorias kuni 12 aastat.

Festivalile on sissepääs tasuta, kui…. jaksad käeotsas viia „rammumeeste kohvri“ (175kg) läbi sissepääsu.

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5276/meie-festivalilt-13-aastat-pusinud-kohvrikandmise-maailmarekord-jai-siiski-pusima]MEIE festivalilt: 13 aastat püsinud kohvrikandmise maailmarekord jäi siiski püsima![/url]

Autor: MEIE festivali korraldusmeeskond