21. mai 2014

Maikuu lõpuni King of Spades erihinnaga!

* Suurepärane kooslus kliiniliselt tõestatud koostisosadest
* Tõstab testosterooni ja libiido taset, parandab sperma kvaliteeti
* Suurendab lihasmassi ja vähendab põletikulisi protsesse

King of Spades on testosteroonitõstja meestele

Toode on valmistatud väga kvaliteetsetest ja tõhusatest koostisosadest, mille mõju on kinnitatud kliiniliste uuringutega. Testosteroon on meessuguhormoon, mis vastutab valgusünteesi ja seetõttu ka lihasmassi arengu eest, mängides ühtlasi olulist rolli libiido, luutiheduse ja üldise vitaalsuse taseme hoidmisel.

Kellele?

Meestel hakkab testosteroonitase langema alates 30-ndast eluaastast, mille esimesed ilmingud avalduvad langenud füüsilises suutlikkuses ja seksuaalelus. Uuringutele tuginedes võib väita, et umbes 45% meestest on testosteroonitase optimaalsest madalam.


MAI LÕPUNI ERITI HEA HINNAGA, 49€ kõikidele!

[pilt=11887]

King of Spades on mõeldud täiskasvanud meestele, kes soovivad saavutada tervislikku testosteroonitaset, tõsta lihas- ja vähendada rasvamassi ning piirata põletikulisi protsesse oma kehas.

Sisaldus

D-aspartaat on aminohape, mis uuringutele tuginedes tõstab testosteroonitaset 42%. Just d-aspartaat on pea ainus legaalne ja tervisele täiesti ohutu lisand testosteroonitaseme tõstmiseks olulisel määral.

Lambalääts tõstab vaba testosterooni hulka ning omab positiivset mõju libiidole. Lambaläätse kasutatakse Lõuna-Euroopas ja Aasias maitse- ja ravimtaimena juba tuhandeid aastaid, kuid alles hiljuti on tema kasulik mõju tõestatud ka kliiniliste uuringutega.

Resveratrol on naturaalne fenool, mida toodavad paljud taimed kaitseks bakterite ja seente vastu. Resveratrol on tugev antioksüdant, alandades eesnäärmevähi ja südamehaiguste riski. Resveratrolil on samuti leitud sperma kvaliteeti parandav toime.

Ingveriekstrakt on saadud ingverist, mida paljud rahvad peavad üheks olulisemaks tervise ja vitaalsuse allikaks. Uuringutele tuginedes omab ingver ja sellest saadav ekstrakt tugevat põletikuvastast toimet, tõstab testosteroonitaset ning alandab eesnäärmevähi riski. Ühtlasi parandab ingveriekstrakt sperma hulka ja kvaliteeti.

Viinamarjaseemne ekstrakt saadakse viinamarjaseemnete töötlemisel ning seal sisaldub suur hulk E-vitamiini, linoolhapet ja flavonoide.Seetõttu inhibeerib viinamarjaseemne ekstrakt aromataasi ja piirab naissuguhormooni östrogeeni taset mehe kehas, mis väljendub kõrgemas testosteroonitasemes.

Tsink diglütsinaat on kõige paremini omastatav tsingi vorm ja mängib olulist rolli testosteroonitaseme tõstmisel. Tsink diglütsinaat aitab vältida tsingi defitsiiti, parandades sel viisil kesknärvisüsteemi ja immuunsüsteemi tööd ning viljakust.

Saadaval vaid FitShopis: [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url].

Seotud artiklid:
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1561/testosterooni-langus-suvenev-probleem-millele-on-lahendus-olemas]Testosterooni langus- süvenev probleem, millele on lahendus olemas[/url]

Autor: FitShop.ee