8. juuli 2015

Moisarit ootab ees tiitlimatš!

Mirkko Moisar, kes on olnud lühikest aega käevigastusega võistlustest eemal, on taas end vormi ajamas Hispaanias ning peagi tagasi kodumaal, et 25. juulil Kloogaranna Festivali raames toimuval Beach Fightil teha 8-roundiline profipoksi matš Balti meistritiitlile, mille annab välja Baltic Boxing Union (www.balticboxingunion.com). Matš sünnib Moisar Promotions ja EST Promotions koostööna.

Moisari vastaseks on Eesti väga kogenud keskkaalu profipoksija Pavel Semjonov, kes on professionaali tasemel alaga tegelnud juba 2009. aastast. Tema kontol on 13 võitu ja 4 kaotust, kusjuures võitudest 7 on tulnud KO-ga. Pavel Semjonov astus üles ka viimasel Xplosion Fight Series üritusel, kus näitas oma head vormi ja tugevat võitlustahet üles leeduka Artiom Karasiovi vastu pingelises 6-roundilises matšis, mille ta võitis punktidega.

Mirkko Moisari karjäär on seni seotud taipoksi ja K-1 stiiliga, tema kontol on 96 matši, millest mees on võitnud 77. Moisari profipoksikarjäär on alles algusjärgus vaid paari matšiga, kuid tema omapärane võitlusstiil ja tugev kickboxingu pagas annab ka temale tugevaid eeliseid. Oma viimases profipoksimatšis alistas Moisar oma kurikuulsa maksahaagiga, mille tugevuseks mõõdeti Eesti rekord 660 kg/cm2, Eesti parima professionaalse keskkaalase Sergei Melise. Saab loota väga põnevat ja tasavägist heitlust, sest ihaldusväärset Baltimaade meistrivööd himustavad mõlemad mehed.

Lugupeetud ajakirjanikud, kutsume teid üles võtma 25. juulil Kloogaranna Festivali raames toimuval Beach Fightil video- ning fotomaterjali ning võistlejaid intervjueerima! Toimub 8-roundiline profipoksi matš Balti meistritiitlile Mirkko Moisari ning Pavel Semjonovi vahel, mille annab välja Baltic Boxing Union ([url=www.balticboxingunion.com]www.balticboxingunion.com[/url]).

Palume teil end akrediteerida allolevatel kontaktidel hiljemalt 17.07.2015:

Rene Sildvee
55664842
rene.sildvee@gmail.com

Autor: Rene Sildvee