13. oktoober 2015

Eestlane rahvusvahelistel CrossFiti võistlustel Helsingis teine

10. oktoobril Soomes toimunud 30.000 eurose auhinnafondiga rahvusvahelisel crossfit võistlustel Helsinki Showdown saavutas CrossFit Tartu esindaja Kevin Jurs teise koha, alistudes vaid soomlasele Jonne Koskile.

Terve päeva väldanud raskel võistlustel pidid skandinaaviamaade paremikku kuuluvad osavõtjad end proovile panema kõige erinevamatel jõudu ja vastupidavust nõudvatel aladel, alustades kätelkõnnist lõpetades raskete kangiharjutustega.

Kevin Jursi (21) sõnul oli tegemist väga hästi korraldatud tugevatasemelise võistlusega. CrossFitis maailma eliiti kuuluv Jonne Koski jäi oma taseme poolest konkurentidele siiski kättesaamatuks. Hommikust õhtusse väldanud võistlus mõjus äärmiselt kurnavalt ja järgmisel päeval ei olnud kehal ühtegi kohta, mis ei oleks kuidagi valulikul moel end tunda andnud, nentis Jurs.

Helsinki Showdown oli Kevin Jursile esimeseks tõsisemaks rahvusvaheliseks jõuprooviks ning on ka oluliseks sammuks ettevalmistustel 2016 aasta kevadel toimuvateks Euroopa Meistrivõistlusteks.

[pilt=12365]

Autor: CrossFit Tartu