4. november 2015

Wheyhey proteiinijäätised müügil FitShop Spartas

Kõigil jäätisesõpradel on põhjust rõõmustada, sest FitShop Spartasse on müügile jõudnud uued tervislikud proteiinijäätised.

Kui üldiselt on jäätised kõrge suhkrusisaldusega, sisaldavad palju rasva ning kaloreid, siis Wheyhey proteiinijäätis sisaldab kõrgkvaliteetilist vadakuvalgu isolaati, on madala rasvasisaldusega ning sellele pole lisatud grammigi suhkrut, vaid magusa maitse annab
100% naturaalne ksülitool. Igasse 150ml topsi mahub lausa 22 grammi igapäevaseks eluks vajalikku proteiini ja ainuüksi 165 kalorit! Lisaks kõigele on Wheyhey proteiinijäätis mitte ainult tervislik ning hea kehale ja vaimule, vaid ka ülimalt maitsev! Täiesti naturaalset maiuspala on saadaval kreemja šokolaadi-, vanilje-, maasika- ja banoffee maitsega.

[pilt= 12448]

Wheyhey on gluteenivaba ning sobilik diabeetikutele ja taimetoitlastele. Jäätis, mis armastab Sind vastu! Wheyhey loodi kahe sõbra Damien Kennedy ja Greg Duggani poolt aastal 2012 Suurbritannias. Juba koos ülikoolis käies avastati ühine huvi täisväärtusliku toitumise ja tervisliku eluviisi vastu, seega ei möödunud kaua, kui nooruslik duo maailma esimese tervisliku proteiinijäätise lõi ning sellega kodumaal populaarsust kogus ja südameid võitis. Tänaseks on Wheyhey saadaval lisaks Suurbritanniale ka paljudes teistes Euroopa riikides ja lõpuks on tervislik maiuspala jõudnud ka Eestisse!

Wheyhey jäätis annab suurepärase võimaluse treeningust taastumiseks, on mõnusalt maitsev vaheldus ja sobib igale vanusele.

[url=http://fitshop.fitness.ee/]FitShop[/url] – Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: FitShop