12. september 2018

Les Mills uueneb

Erinevalt varasemast on nüüdsest instruktoritel/klubidel õigus uued Les Millsi kavad lansseerida kohe, kui need on Les Millsi poolt instruktoritele välja saadetud.Varasemalt oli lubatud uued kavad lansseerida alles peale Eestis toimuvaid kvartaalkoolitusi.

Muudatus on tingitud sellest, et nüüdsest saadetakse uued kavad kõikides Les Mills Nordicu alla kuuluvates riikides välja üheaegselt. Lisaks on instruktoritel avanenud võimalus osaleda veebiseminari vormis läbiviidavatel kvartaalkoolitustel, milles osalemist arvestatakse võrdväärselt nö. tavalisel kvartaalkoolitusel osalemisega. Inglise keelsed (lisaks ka soome -ja rootsi keelsed) veebiseminarid toimuvad kõikidele Les Mills Nordicu instruktoritele samuti üheaegselt.

Tuletame veel meelde, et aktiivse litsentsiga instruktorid peaksid igal aastal osalema vähemalt kahel kvartaalkoolitusel/kvartaalkoolituse veebiseminaril ühe programmi kohta. Samuti peaks kõikidel aktiivse litsentsiga instruktoritel olema aktiveeritud uute kavade tellimus (auto ship) Les Millsi instruktorite portaalis. Kui kavade eest tasub klubi, peaks seda tegema klubi läbi Les Millsi klubide portaali.

Aktiivne litsents ning aktiveeritud kavade tellimus on ka eelduseks kvartaalkoolitustel /veebiseminaridel osalemiseks.

Kui tekib reeglite või muudatuste osas täiendavaid küsimusi, võtke julgelt ühendust.

Tuletame ühtlasti meelde, et veel on võimalik end registreerida Tallinnas, 22.-23. septembrini toimuvatele kvartaalkoolitustele.

Autor: Les Mills