24. september 2019

Valio Profeel Cup kulturismis ja fitnessis juba sellel laupäeval

Koduse kulturismi ja fitnessi võistlushooaja avab Valio Profeel Cup, mis toimub juba sellel laupäeval, 28.septembril, Tallinnas Sparta Spordiklubis.

Päeva esimeses pooles teevad lavalaudadel oma esimesed sammud uued tulijad. Aset leiab algajate võistlus. Võistlus algab kell 13.00.

Päeva teises pooles, algusega kell 16.00, on lavale oodata Eesti kulturismi ja fitnessi paremikku. Kodustele lavalaudadele motiveerib kulturismi ja fitnessi tippe astuma esmakordselt Eestis väljapandav korralik auhinnafond suuruses 5000 eurot ning peaauhind: 1-kuuline kasutusõigus tuttuuele T-Roc sõiduauto mudelile Volkswagen Viljandi poolt.

Edasijõudnute võistlusel astuvad teiste hulgas üles Julia Tšizova, kes saabus möödunud nädalavahetusel toimunud Arnold Classic Europe võistluselt väärika hõbemedaliga. Samalt võistluselt naases neljanda kohaga Egert Oiov, keda ootab ees duell Euroopa Meistrivõistluste hõbeda Siim Savisaarega. Lavalt ei puudu ka seekord Euroopa- ja Maailmameistrivõistluste võitja Esta Pilt ning nooremast generatsioonist võib taas näha potentsiaalika Christin-Amani Kiivikase etteastet.

Tule ja vaata ise järgi, kes sõidab võistluselt koju uue autoga. Silmipimestav fitnesshooaja avapauk juba eeloleval nädalavahetusel Sparta Spordiklubis.

Võistlust korraldab Sparta Spordiklubi koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga. Päeva juhib Eesti esikulturist ja kulturismilegend Ott Kiivikas. Üritus toimub spordinädala raames, motiveerimaks inimesi liikuma ning hoolitsema oma tervise eest.

Pressi akrediteering tanja.elkin@gmail.com

Autor: Ott Kiivikas