30. september 2019

Valio Profeel Cupi absoluutseks bikiinifitnessi tšempioniks krooniti Julia Tšizova

Absoluutkategoorias teiseks jäänud Jana Poljakova napsas samal päeval veel lisaks kolm kulda, võites päeva esimeses pooles toimunud algajatele suunatud võistlusel nii oma pikkuse kategooria kuni 162 cm kui ka absoluutarvestuse meistritiitli. Lisaks võidutses Poljakova õhtuses põhiosas oma pikkuse kategoorias.
[pilt=14965]
Julia Tšizova, Ott Kiivikas

Juuniorite bikiinifitnessis pidi Christin-Amani Kiivikas seekord leppima kolmanda kohaga. Võidule pääses Viktorija Filippova ning teiseks platseerus Deisy Liivja.

Bodyfitness masters vanuserühmas näitas taaskord supervormi Euroopa- ja maailmameister Esta Pilt noppides siit oma järjekordse võidu.

Klassikalises kulturismis näitas head vormi Siim Savisaar, kellele pakkus tugevat konkurentsi äsja Arnold Classicul 4. koha saavutanud Egert Oiov. Võidu sai seekord Savisaar. Ühtlasi oli see heaks vormikontrolliks enne 2. novembril Tartus toimuvaid Eesti meistrivõistlusi.
[pilt=14964]
vasakult Egert Oiov, Siim Savisaar, Ignacio Yantorno

Kategooriate kaupa olid parimad:

* Fitness juuniorid – Reene Teder

* Bodyfitness juuniorid – Kristina Helemes

* Rannafitness juuniorid – Rasmus Klaos

* Rannafitness mehed – Märt Erm

* Wellness fitness – Jekaterina Vassiljeva

* Bodyfitness naised – Natalja Fetisova

* Bikiinifitness masters – Diana Teor

Valio Profeel Cup 2019 [url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=654003&fbclid=IwAR2CVgMk2v7EOgRf5SWVBPYYyR5Nc9e6V52YJuxUvNolMmCR_4xl-RuNffE]GALERII[/url]

Valio Profeel Cup 2019 [url=http://www.fitness.ee/tv/1/pX1EjTAigU4?fbclid=IwAR2xS5czKdyg9EazpFnWNPmFnrzVoq2tlloKKwItjngUCAOPb45yJZB2LGk]VIDEO[/url]

Autor: Ott Kiivikas