30. september 2019

Eesti jõusaalikett Gym! laieneb Lätti

MyFitnessi tütarfirma Gym! laieneb oma ööpäevaringselt avatud jõusaalidega Lätti, viies 15-eurose kuutasuga piiramatu treenimisvõimaluse ka Riia südalinna.
[pilt=14969]

Uus 1500-ruutmeetrine Gym! jõusaal avatakse 2020. aasta sügiseks Riia populaarse Origo kaubanduskeskuse täielikult renoveeritavas osas.
Keskus, mida külastab aastas ligi 25 miljonit inimest, asub Riia raudteejaama kõrval ja rahvusvaheliste liinide bussijaama lähistel.

MyFitnessi ja Gym Eesti juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul on Riias seni niivõrd soodne treenimisvõimalus puudunud. “Vaid 15-eurose kuutasu eest saab Gym! jõusaalides piiramatult treenida ööpäevaringselt ning peagi saab see võimalus olema ka Riias elavatel ja töötavatel inimestel,“ kinnitas Torn ning lootis, et uue soodsa jõusaali avamine rõõmustab ka paljusid Riia raudteejaama kaudu tööle või kooli reisijaid, jäädes nende igapäevasele trajektoorile.
[pilt=14970]

Gym Eesti tegevjuht Siim Vilumets usub, et Origo kaubanduskeskuses avatava spordiklubi kõrge kvaliteet, asukoht ning hea hind muudavad selle populaarseks üheaegselt nii noorte kui vanemate seas.
„Pingutame, et avada uusi jõusaale ka teistes asukohtades nii Riias, Tallinnas kui Tartus,“ märkis Vilumets ja lisas, et ainuüksi järgmisel aastal plaanib ettevõte investeerida uute jõusaalide rajamisse 3 miljonit eurot.

Tallinnas avab Gym! juba novembris uue jõusaali vanalinnas aadressil Aia 3 ning Ülemiste keskuses järgmise aasta alguses.
[pilt=14968]

Gym! kaubamärgi all tegutsev Gym Eesti OÜ on My Fitness AS tütarettevõte, mis alustas tegevust 2017 aastal. Gym! keti esimene jõusaal avati 2018. aasta kevadel Tartus Veeriku Spordikeskuses, teine sama aasta suve lõpus Tallinnas Teaduspargis Tehnopol.
[pilt=14967]

Autor: Heiki Laja