27. aprill 2021

Kevad Battles 2021

Kevad Battles on kuuendat korda toimuv rahvusvaheline Street Workout võistlus.
Sel aastal korraldame üritust 21. Mai, Pärnus Nooruse Majas.
Üritusega teeme algust kell 16.00. Üritus saab tunnustust linnarahvalt, atleetidelt ning Maailma Tänavaspordi Föderatsioonilt (World Street Workout & Calisthenics Federation). Oleme seadnud ürituse eesmärgiks võõrustada tuntud Street Workout atleete ning sellega anda hoogu eestlastele, liikumaks terviseradadel ning külastamaks välijõusaale.

ÜRITUSE SISUST
Meie eesmärk on saada võistlustele rohkem atleete, kui kunagi Street Workout võistlustel nähtud. Kuna hetkel on väga raske atleete meie riiki saada, siis otsustasime, et võistlus kolib veebi. Kõik atleedid, kes pääsevad Eesti, võistlevad meie stuudios ning kes ei pääse, võistlevad oma riigis, olles samal ajal veebikaameraga konverentsiruumis. Muidugi on neile ette nähtud reeglid, millised peavad olema turnikad, maapind ning interneti ühendus, et üritus saaks tulla ilus. Üritust kajastab Delfi ja ülekanne on jälgitav Kevad Battles Facebooki lehel.
Uuri ürituse kohta meie aktiivsest instagramist ja facebookist.

PUBLIK
Tahad vaatama tulla? Ole terve ja kiire. Lubame vaatama kuni 100 inimest.
Üritus on Tasuta!

Kes osalevad ja kuidas?
Pärnusse saabub Läti, Soome, Leedu, Hispaania, Tšehhi ja kindlasti Eesti atleete. Veebi kaudu lisanduvad võistlusele Ungari, Egiptus, Morokko, Aafrika, Läti, Leedu, Soome, Iisrael, Serbia. Mis on sel aastal uut veel erilist – korraldame Kevad Battles raames ka Pärnumaa avatud Meistrivõistlused, kus osalevad kuni 14 aastased lapsed. Linnarahvas saab osaleda rippumise võistlusel.

Kes seal osalevad ja kas on üldse lapsi, kes sellega tegelevad?
Street Workout treenereid on Eestis ainult Pärnus ja Tallinnas. Võistlemas on Pärnu klubi Striidikool ning Tallinnast tõusev täht Franklyn Kookla. Üritust toetab üks Eesti usaldusväärsem logistika ettevõtteid Ferroline Grupp, Olimp Sport Nutrition, Celsius, Pohlatare köök, Vulfram, Pärnumaa Spordiliit ning Pärnu linn.

[url=https://www.youtube.com/watch?v=i7wgcRs9Dss]Video SIIN[/url]

#kevadbattles #visitpärnu

Registratsiooni rippumiseks leiad lisainfo alt.

Lisainfo:
[url=https://fienta.com/kevadbattles2021]https://fienta.com/kevadbattles2021[/url]
Korraldaja
Asutus:
Neighbar MTÜ
Aadress:
Eesti
Kontaktisik:
Erik Naissaar
E-post:
eriknais@hotmail.com
Telefon:
5533206

Autor: Erik Naissaar