15. mai 2021

KULTURISMI JA FITNESSI EUROOPA MEISTRIVÕISTLUSTE ESIMENE PÄEV OLI EDUKAS

Reedel, 14. mail oli põhirõhk küll meeste aladel, kuid päeva teises pooles oli Wellness Fitness – 168cm kategoorias võistlemas ka Kaisa Valtri, kes saavutas 6. koha ning Sofia Zapalova, kes pääses Junior Women’s Acrobatic fitness 16 – 20 -163cm kategoorias finaali ja jätkab medaliheitlust laupäeva hommikul.

Kohe hommikul alustas Master Men’s Games Classic Bodybuilding 40+ kategoorias Ramil Lipp, kes sai tubli 4. koha. Järgmisena oli laval esimest korda võistelnud Andry Kõre, kes võitis Junior Men’s Games Classic Bodybuilding 21 – 23 kategoorias hõbemedali.

Men’s Games Classic Bodybuilding open kategoorias olid võistlemas Siim Savisaar ja Ramil Lipp, kus Siim Savisaar tuli pronksile.

Hendrik Kalme võistles samuti kahes kategoorias: nii Beginners Men’s Physique kui ka Junior Men’s Physique 21 – 23 kategooria tõid esmakordsele võistlejale tubli 5. koha.

Esmakordselt võistlesid Eesti sportlased ka uudses fit-pair kategoorias, kus Rait Vahermets ja Agne Kiviselg tulid tugevas konkurentsis tublile 5. kohale. Rait Vahermets võistles ka Men’s Physique 182+ kategoorias, kus seekord finaalipääsu ei tulnud.

Pildil vasakult Siim Savisaar, Ergo Metsla (president), Andry Kõre

Autor: Janika Koch-Mäe