3. jaanuar 2014

CLA & Green tea plus L-carnitine- tōhus toidulisand rasvavaba lihasmassi saavutamiseks!

Toode on mõeldud füüsiliselt aktiivsetele inimestele ning sportlastele, mis kombineerituna füüsilise treeninguga

• Intensiivistab rasvade põletamist lihasrakkudes füüsilise koormuse ajal
• Takistab rasvade ladestumist
• Annab lisaenergiat
• Aitab vältida jo-jo efekti.

CLA takistab ensüümi -lipaas tegevust. Lipaasi ülesandeks on veres sisalduvad rasvad viia rasvarakkudesse.Kui rasv on eemaldatud ja osakesteks lõhutud, ladestatakse see tavaliselt kehasse. Avaldades ensüümile mõju, aitab CLA vähendada kehasse ladestatava rasva kogust. CLA toimemehhanism soodustab rasvade põletamist organismis, parandab lihaste seisundit ning immuunvastust. CLA mõjub keha salendavalt ja lihaseid trimmivalt. Lisaks aitab see tõrjuda mitmeid degeneratiivseid haigusi. Säilitab lihaste elastsuse ja peenekiulisuse, tõstab keha kalorite põletamise efektiivsust. Ennetab rasvarakkude rasvaga täitumist, aidates säilitada saledamat välimust.

CLA vähendab keharasva, kulutamata seejuures lihaseid. See on ka omamoodi super-antioksüdant, vabade radikaalide siduja, mis takistab rakkude kahjulikku oksüdeerumist.

Roheline tee ja eriti selle oluliseim katehhiin EGCG on tõhus rasvade põlemist soodustav looduslik aine. Katehhiinid on polüfenoolide hulka kuuluvad antioksüdandid. Katehhiinid võivad ennetada erinevaid rakukahjustusi ning neil on põletikuvastane toime. Rohelise tee ekstrakt ergutab termogeneesi, suurendab energiakulutust ja rasvade kasutamist energiaks nii treeningul kui ka puhkehetkedel.

Lisaks rasvapõletamist soodustavale mõjule on rohelisel teel ja eriti selle katehhiinidel ka mitmeid teisi tervisele kasulikke mõjusid- nad toimivad vabade radikaalide hävitajatena, alandavad kolesterooli ja vererõhku, vähendavad südame- ja veresoonkonnahaiguste riski, parandavad insuliinitundlikkust, toimivad antikantserogeenselt.

L-karnitiin transpordib pikaahelalised aminohapped lihasrakkudesse, kus toimub energia tootmine. L-karnitiinil on eriline roll rasvaainevahetuses. Ta kinnitub rasvhapete külge ning toimetab nad mitokondritesse. L-karnitiini leidub mingil määral igas keharakus. Kui L-karnitiini pole piisaval hulgal, siis viiakse mitokondritesse vähem rasvhappeid, seega toodetakse rasvadest vähem energiat.

Transpordifunktsiooni kõrval osaleb L-karnitiin otseselt või kaudselt organismi paljudes biokeemilistes protsessides.

Kasutamine

Võtke 1-2 kapslit päevas – pärast hommikusööki, ning 30 minutit enne füüsilist tegevust. Ärge ületage soovitatud päevast kogust. Toidulisandid ei tohiks asendada mitmekülgset ning tasakaalustatud toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitmekülgne ning tasakaalustatud toitumine on soovituslik.
Saadaval FitShopis: [url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1039/CLA-&-Green-Tea-plus-L-Carnitine/]SIIT[/url]

Autor: Fitness.ee