15. september 2014

Spordiklubi Reval-Sport alustas juba 25 hooaega!

Klubi sünnist on Reval-Spordi juhatajal Aldur Partasjukil pajatada põnev lugu, mis – nagu klubi vanusestki aimata võib – ulatub otsapidi nõukaaega.

Klubi käsutuses olev hoone ehitati 1986. aastal elamuvalitsuse tootmisbaasiks, mille ühes osas asus ka spordisaal, kus vanalinna lapsed said vabal ajal spordiga tegeleda. 20. märtsil 1989 loodi spordiklubi Reval-Sport. Vastses klubis oli esialgu vaid jõusaal ning pallimängude saal, ühtekokku 400-l ruutmeetril.

„Ühe rubla eest sai astuda spordiklubi liikmeks ning ühe rubla eest kuus sai käia nii jõusaalis kui ka palli mängimas. Paari aasta pärast hakkas klubi pakkuma ka juba tollal väga menukaks saanud aeroobikatreeninguid.

1998 aastal alustati spordiklubi laiendamisega. Jõusaal suurenes ja tuli juurde erinevaid rühmatreeningu saale.

„Nüüd, kümme aastat hiljem saame öelda, et maja on valmis,“ Viimasena – ja selle üle on klubi ise ka väga rõõmus – sai tänavu valmis üheksa erineva basseini ja mitme saunaga veekeskus.

Valmis maja tähendab 7000 ruutmeetrit pinda (algusaastail 400 ruutmeetrit) ning kompetentsi rohkem kui 15 erineval spordialal (üle 35 treeningstiili nädalas), mille seast peaks küll igaüks, kes soovib treenida, endale meelepärase ja sobiva ala leidma.

Kindlasti leidub neidki, kes mäletavad Reval-Sporti väikese keldriklubina – spordiruumid asusid alguses tõepoolest keldrikorrusel – ent nüüdseks on Reval-Sport kasvanud pealinna suurimaks spordiklubiks ning on kaheksa spordiühingu liige. Reval-Spordist on sirgunud ka mitmeid meistreid – kulturismi maailmameister Inna Uit, Euroopa meister Ain Paavo ning mitmeid mainekaid tiitleid noppinud Ott Kiivikas, kes tegeleb Reval-Spordis noorte kulturistidega, kes esindavad spordiklubi võistlustel.

Vana keldrikorruse spordisaali ruumesse on sisse seatud Revali Mängutuba, kus saab lastele erinevaid üritusi, näiteks sünnipäevi korraldada.

Treeninguvõimalusi luues on mõeldud igas vanuses sportija peale, seetõttu pakub klubi beebidele ujumist, lastele aeroobikat, erinevaid treeninguid, nagu käsipall, kulturism jms ning seenioritele võimlemist.

Valikus on nii uusi ja moodsaid kui ka vanu ja rahva seas palju poolehoidjaid kogunud treeningstiile alates shapingust ja aeroobikast, lõpetades stridingu, Pilates Performeri ja postitantsuga.

Iga trennitulija saab alati tugitreenerilt nõu ja abi küsida. „Seda peakski rohkem rakendama, muidu ei pruugi oma eesmärgini jõuda,“Rõhk on rühmatreeningutel, et inimesed saaks teadlikult ja juhendatult trenni teha.

Muidugi saab lasta koostada omale ka personaalse toitumis- ja treeningkava ning treenida personaaltreeneri abiga.

„Tahame pakkuda emotsiooni – teeme kõik selleks, et inimene saaks siit hea emotsiooni!“
Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6071/jaga-ja-voida-revalspordi-limiteerimata-kuukaart]Jaga ja võida Reval-Spordi limiteerimata kuukaart![/url]

Autor: Reval-Sport