6. oktoober 2014

D päike päevitus versus tavapäevitus. Miks valida just d päike?

D päike on uus ja hetkel Eestis ainulaadne päevitamise kontseptsioon, mille eesmärgiks on pakkuda turvalist ja kauakestvat päevitustulemust.

Päevitades d päike märgiga päevitussalongis võite olla kindel, et saate kauakestva kuldse jume, kuid lisaks sellele ka vajaliku koguse D vitamiini. D vitamiini kutsutakse rahvasuus ka päikesevitamiiniks ja seda saame loodusest meie laiuskraadil vaid kolme suvekuu jooksul.

D päike päevituslampide intensiivsus on samaväärne loodusliku päikesega, teisisõnu saate d päike päevituskabiinides päevitades täpselt sellise UV kiirguse doosi, kui viibides päikese käes ekvaatori laiuskraadidel keskpäeval.

D päike päevitus on mõnevõrra erinev nn tavasolaariumidest. Kuna üldine UV kiirgustugevus on väiksem, siis kestab seanss kauem. Samas saab päevitades sama või parema päevitustulemuse kui tavasolaariumis, sest pigmendi moodustumise protsess on samasugune kui looduses päevitades ning tulemus seega kauakestvam.

D päike märgiga päevitus tagab turvalise päevituse. Tavasolaariumist nõrgema UV kiirguse tõttu on oluliselt väiksem oht saada päikesepõletust, mille tagajärjel võivad tekkida nahakahjustused.

D päike on loodud Sinu parima, kauakestva ja turvalise päevituse nimel!

K: Kas d päike päevitusjume erineb tavasolaariumist?
V: Kuigi tehniliselt on mõlemas kasutusel UV kiirgust edastavad lambid, mis peaksid andma ühesugust tulemust, on paljud kliendid veendunud, et d päike päevitusel saadud jume on ilusam ja sarnane rannapäevitusega.

K: Kas d päike päevitus on ohutum kui tavasolaarium?
V: Päevitamine muutub ohtlikuks, kui ületatakse soovitavat UV doosi. Siin pole vahet, kas inimene päevitab liiga palju salongis või rannas. Kui püsida ettenähtud seansi piirides ja kui puuduvad vastunäidustused päevitamisel, siis ei ole päevitussalongis päevitamine ohtlik. Küll aga on d päike eeliseks madalama UV intensiivsusega lambid. d päike päevitusseadmes ei saa nii kergelt päikesepõletust ja selle üldine UV doos on madalam kui tavasolaariumis.

K: Kui kaua peaksin päevitama, et saada ilus jume?
V: Nii nagu ka tavasolaariumis, on soovitav d- päevitada 3 – 4 seanssi püsivama jume saavutamiseks. Arvestama peab sellega, et kui Te ei ole varem päevitanud (pigmendi tase nahas on madal), võtab pigmendi moodustamine pisut kauem aega, tavaliselt 3 – 5 päeva. See tähendab, et õiget päevitustulemust näete alles mõne päeva pärast. Kasutades spetsiaalset päevituskosmeetikat, mis sisaldab looduslikke pruunistajaid, saate siiski kiirema tulemuse, mida näete juba 2 tunni möödudes päevitamisest.

Pikenda oma suvejumet ja tule päevitama!

Oktoobris kuni 50% soodsamalt! [url=http://dpaike.ee/?utm_source=fitness.ee&utm_medium=partner&utm_campaign=reklaam%20fitness.ee]www.dpaike.ee[/url]

Autor: www.dpaike.ee