20. jaanuar 2015

ICONFIT Diet Protein – ideaalne abimees rasvapõletuseks!

ICONFIT Diet Protein rohelise tee ekstraktiga- Eesti oma toode!

ICONFIT Diet Protein on ideaalne abimees kaalulangetamiseks

ICONFIT Diet Protein sisaldab 70% proteiini,mis on saadud vadakust, väga vähe süsivesikuid (kuni 5%) ja rasvasid (kuni 7%).
Vadakuvalgud on parimad võimalikud proteiiniallikad millega täiendada oma toidulauda ja toetada lihaste tööd ja arengut. Vadakuks nimetatakse piimast juustu valmistamisel tekkivat vedelat kõrvalprodukti, mis sisaldab vadakuvalku, laktoosi, mineraale ning rasvasid. Vadakuvalk on kõrgeima bioloogilise väärtusega (bioloogiline väärtus näitab, kui suur osa valgust on inimese poolt kasutatav) ning sisaldab suures koguses nii asendamatuid kui asendatavaid aminohappeid. Vadakuvalk sisaldab kõiki asendamatuid aminohappeid, eriti palju leutsiini ja lüsiini, mida organism ise ei sünteesi ja mida tuleb saada toiduga. Samuti on vadakuvalgus palju glutamiin- ja aspargiinhapet.

Lisaks sisaldab ICONFIT Diet Protein rohelise tee ekstrakti, mis on kuulus oma rasvapõletamist toetavate omaduste poolest – ICONFIT Diet Protein tootes on seda 600mg päevase portsjoni kohta! Tavaliselt müüakse seda toodet kallite kapslite või tablettidena, kuid vaid imeväikeses koguses, millest ei piisa vajalikuks toimeks. ICONFIT Diet Protein’is on seda aga piisavas koguses, et toetada ideaalselt kaalulangetamist. See toimib ka tõhusa antioksüdandina.

Kiudained, vitamiinid ja mineraalid

ICONFIT Diet Protein sisaldab kiudainet, mis aitab Sinu kehal omastada vajalikke toitaineid ning tekitada pikemaks ajaks täiskõhu tunnet. Lisaks on mõeldud ka vitamiinide ning mineraalide vajadusele ning lisatud päevasesse portsjonisse arvestatav hulk vajaminevatest kogustest. Kuna ICONFIT Diet Protein ei ole toidukorra asendaja, siis kindlasti lisa oma päevasesse menüüsse ka tervislikku ja tasakaalustatud tavatoitu.

Tarbides vadakuvalke ning tehes regulaarselt trenni aitad oma kehal kasvatada ja tugevdada lihaseid märkimisväärselt rohkem, kui lihtsalt treenides ning tarbides süsivesikuid. Vadakuvalkude tarbimine peale trenni aitab kasvatada ja tugevdada lihaseid, saavutada soovitud kehakaalu ja -ehitust.

Madala kalorsuse, kuid kõrge proteiinisisaldusega toitumine aitab kaasa kaalulangetamisele. See aitab põletada rohkem rasva ja/või kasvatada lihaseid. Aitab saavutada tervislikku kehakaalu, kiirendab ainevahetust, aidates kaasa lihasmassi osakaalule kehas.

Tarbides tavatoidule lisaks ICONFIT Diet Proteini, aitad kaasa oma keha immuunsuse tugevdamisele, kuna vadakuvalk töötab ka antioksüdandina, eriti hea mõju veel koos rohelise tee ekstraktiga.

Kasutamine: sega 25g pulbrit 200ml piima, keefiri või jogurtiga ja tarbi koheselt.

Saadaval FitShoppides: [url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1171/reklaamuudis-28-01-2015]ICONFIT Diet Protein[/url]
[url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/ICONFIT/]Tutvu ka teiste ICONFIT toodetega[/url]

Autor: ICONFIT