KOOSTISOSAD:
Täisterakaerahelbed 75g
Jahvatatud kaerahelbed 25
Vaarikad 50g
Frankys WheyNut butter (valge šokolaadi)50g
Kookosõli 50g
Combat Crunch Bar (vaarika/valge šokolaadi) -1tk
Hera80 (vanilje) 50g
Piim 2,5 % - 30g
Valge šokolaad 25g
VALMISTAMINE:
1. Sega kaerahelbed, jahvatatud kaerahelbed ja valgupulber.
2. Teises kausis sega pähklivõi ja kookosõli. Kuumuta sega mikrolaineahjus kuni pähklivõi ja kookosõli on kokku sulanud.
3. Vala õli/pähklivõi segu kaera/valgupulbri segule ja sega.
4. Lase saadud segul jahtuda ja samal ajal haki Combat Crunch Bar väikesteks tükkideks.
5. Kui segu on jahtuda saanud, siis sega sisse valgubatooni tükid / valge šokoladi tükid ja vaarikad.
6. Viimaks vala segule veidike piima, et kõik kenasti koos püsiks.
7. Suru saadud segu küpsetusnõusse ja küpseta 180 kraadi juures 12-15 minutit.
8. Lase enne lõikamist maha jahtuda. (Kokku 5 batooni)
TOITEVÄÄRTUS 1 batoon:
285 Kcal
20 Rasv
20 Valk
22.5 Süsivesik
5 Kiudained
Logi sisse
» Kommentaari lisamiseks logi palun sisse.
» Unustasid parooli?
» Registreeru