25. aprill 2018

Tauriin – Kiirelt ja lihtsalt

Tauriin – see on aminohape, mis avastati härja sapist. Ta sai oma nimetuse sõnast Taurus, mis tähendab kreeka keeles härg. Sellest, et tauriin on organismile tähtis, annab tunnistust asjaolu, et tauriini peetakse tinglikult asendamatuks aminohappeks, kuigi erinevalt teistest aminohapetest see ei osale valkude sünteesis.

Tauriin on ärevuse vähendamiseks ja stressiga toime tuleku jaoks parim aminohape. Tauriin alandab kortisooli taset ja aitab inimestel paremini magada.

Peale selle parandab Tauriin reaktisoonikiirust olles sellega kasulik toidulisand sportlastele.

Tauriin toetab insuliini ainevahetust ja vähendab dieabeediriski. Tauriin on võimekas ajutoit, alandab vererõhku, kaitseb südant ja võitleb põletikega. Kõlab seda moodi, et meile kõigile kuluks veidi lisa marjaks ära.

Tauriin on inimorganismile hädavajalik aine, millet näiteks väikelapse organism areneda ja kasvada ei suudaks. Rinnapiim sisaldab tauriini ning ilma selleta oleks rinnapiima väärtus olematu.

Kui sa oled üks neist, kelle eesmärgiks on olla paremas vormis ja vähendada keharasva. Sa soovid vähendada oma igapäevast stressi ja ärevust ja tahad paremini magada, siis on Tauriin see mida tasub proovida.

Tauriin on saadaval [url=http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/readmore/755/]SIIT[/url]

[url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshop Hoiab Sind Parimas Vormis [/url]

Autor: Fitness.ee