27. mai 2019

Inzone – uus teaduslik sari Eestis, mis langetab kaalu

INZONE joogi- ja toidusegu pulbrid põhinevad teaduslikel uuringutel, mis on loodud koostöös Rootsi arstide ja teadlastega.

Tegemist pole toidukordade asendajatega, vaid 30 minutit enne põhitoidukorda tarbimiseks mõeldud segudega, mis aitavad kontrollida toidukoguseid, mida sa sööd.

Uuringute põhjal vähenevad, tänu INZONE toodetele, tarbitavad toidukogused keskmiselt kuni 30%.

INZONE sisaldab palju looduslikke kiudaineid, mille puuduse taha edukas kaalulangetus jääb. Läänelikku dieeti pidavad inimesed saavad päevasest kogusest tihti kätte vähem kui pool. Piisav kogus kiudaineid hoiab ära erinevate isude tekkimise, tasakaalustab veresuhkrut, hoiab kõhtu kauem täis ning parandab seedeprotsessi ning tugevdab immuunsussüsteemi.

INZONE+ sisaldab lisaks veel ka loodusliku täiskõhutunnet tekitavat kiudainet glycomannan, mille mõju on veelgi efektiivsem.

Kõik INZONE põhikoostisained on pärit looduslikest allikatest ning omavad madalat glükeemilist koormust. Need ei tõsta liialt veresuhkrut ning imenduvad aeglaselt, mis taaskord tähendab vähem isusid ja väiksemaid toidukoguseid.

INZONE tootesari sobib hästi kaalulangetamiseks nii tugevalt rasvunud inimestele kui ka neile, kes soovivad kaotada vaid mõned kilod.

[url=https://fitshop.fitness.ee/brandid/0/&manufacturer_id=117/][pilt=14719][/url]

INZONE tootesarja kuuluvad:
* [url=https://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/2755/]INZONE pulber[/url]
* [url=https://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/2758/]INZONE+ glycomannaniga rikastatud pulber[/url]
* Kõrge valgu ja kiudainete sisaldusega batoonid vahepaladeks [url=https://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2754/]Inzone bar 32[/url], [url=https://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/2753/]Inzone bar 40[/url]

Autor: Teele Teder